Epson sprijină expoziția „Style Must Go On” în parteneriat cu renumitul studio foto Harcourt Paris

• Expoziția vizează cele mai mari branduri de fashion și este organizată la Beijing, în cadrul celui mai vechi centru comercial din China

Epson, lider global al industriei de printing, a colaborat cu renumitul studio foto Harcourt din Paris la organizarea expoziției „Style Must Go On” în complexul comercial China World Mall din Beijing. Evenimentul face parte dintr-o campanie pentru susținerea brand-urilor și creatorilor de modă care-şi expun lucrările în cele 300 de magazine găzduite de centrul comercial.

Studioul Harcourt a ales să colaboreze cu Epson datorită imprimantelor care reproduc în mod natural și realist creațiile artistice. Cele 57 de lucrări expuse în cadrul evenimentului au fost realizate cu ajutorul echipamentelor large format Epson Stylus Pro 11880c și Epson Stylus Pro 9910, pe hârtie Epson Premium Semigloss Photo Paper şi Premium Canvas Satin Paper. Vizitatorii expoziției au avut ocazia să urmărească și proiecții video de mari dimensiuni realizate folosind proiectoarele Epson CB-585W și CB-575W.

Epson Stylus Pro11880C

La eveniment a participat, alături de Munenori Ando, preşedintele Epson China şi Maurice Gourdault-Montagne, ambasadorul Franţei la China. Ando a declarat: „Este o onoare pentru Epson să fie invitat să participe la un astfel de eveniment prestigios. Compania Epson are în focus dezvoltarea de tehnologii și produse care să răspundă la nevoile unui public larg, inclusiv industria printării foto. Colaborăm cu un număr extins de studiouri foto recunoscute în întreaga lume”.

Imprimanta profesională Epson Stylus Pro11880C se adresează utilizatorilor care vor o soluție fiabilă ce oferă o mai bună calitate printurilor, dar și o durabilitate sporită. Încorporând cele mai avansate tehnologii, precum capul de printare MicroPiezo TFP și cerneala Epson UltraChrome K3, Epson Stylus Pro11880C este ideală pentru reproducerea la standarde profesionale ale fotografiilor alb-negru sau color, a picturilor sau pentru realizarea de mostre cu redare fidelă a culorilor în cazul aprobării materialelor publicitare de către clienți.
Pentru mai multe informații despre studioul Harcourt Paris vizitați pagina: http://www.studio-harcourt.eu/en/.

București, 25 mai 2015 – Epson

Lasă un răspuns