Epson prezintă în premieră în România Moverio ochelarii inteligențiBT-200 la How To Web

Epson, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovație în domeniul tehnologic, participăla cea de-a șasea ediție a How to Web Conference, cel mai important eveniment dedicat inovației și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Cu această ocazie, va prezenta în premieră pe piața din România ochelarii inteligenți pentru realitate augmentată, Moverio BT-200. În standul Epson sunt expuse, de asemenea, proiectorul interactiv EB-1430Wi și multifuncționalul Epson L850, echipament proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici. Simona Decuseara Sales & Marketing Manager Epson Romania si  Bulgaria
„Am decis să aducem la How to Web trei dintre produsele pe care le-am considerat reprezentative pentru ceea ce caracterizează brandul Epson în materie de inovație, chiar dacă ochelarii inteligenți Moverio nu se comercializează în acest moment pe piața din România. Am vrut ca cei prezenți să afle mai multe despre preocuparea noastră continuă pentru a crea produse care ne fac viața mai bună,transformândîn experiențe high-tech preocupări sau activități de fiecare zi. Epson deține peste 50.000 de patente la nivel mondial, ceea ce înseamnă căinovația este în ADN-ul acestui brand”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Epson-MoverioBT-200
Un nou mod de a privi lumea

Participanții vor avea posibilitatea să testeze pentru prima oară ochelarii inteligenți Moverio BT-200, având astfel acces la o nouă experiență interactivă de vizualizare şi de redare a realității înconjurătoare sau avariate tipuri de conținut. Ochelarii inteligenți Moverio BT-200 se pot conecta prin Bluetooth cu smartphone-urile și tabletele care rulează sistemul de operare Android 4.0 (sau o versiune mai nouă a acestuia). Cu un design subțire și ușor, gadget-ul oferă experiența vizualizării clare a clipurilor video și audio, a jocurilor și a conținutului online, oriunde și oricând. Ochelarii inteligenți au lentile transparente și senzori care urmăresc mișcările capului utilizatoruluiși au și o camera foto care poate capta imagini și clipuri video.
Tehnologie îmbunătățită timp de peste 25 de ani
De 25 de ani, tehnologia 3LCD creată de Epson este folosită în nenumărate modele devideoproiectoare. Aceasta oferă luminozitate de același nivel pe alb şi pe culoare, ceea
ce înseamnă căproiectoarele Epson oferă cu până la de trei ori mai multă luminozitate decât proiectoarele DLP cu un singur cip în condiții similare de intensitate a luminii .
În cadrul ediției de anul acesta a How to Web, Epson prezintă și proiectorul interactiv pentru distanțe ultrascurte,EB-1430Wi,dedicat unei mai bune colaborări în sălile de conferință. Proiectorul dă posibilitatea utilizatorilor să facă adnotări cu degetele direct pe ecran și să folosească, în același timp, cele două creioane interactive. Cu un nivel ridicat de luminozitate, de 3.300 lumeni, rezoluție WXGA și tehnologie Epson 3LCD, EB-1430Wiasigură imagini de înaltă calitate, culori vii și luminoase, chiar şi în lumină diurnă. Adaptorul wireless opționalpermite afișareade conținut de pe o serie de dispozitive inteligente prin intermediul aplicației iProjection . Imaginile pot fi adnotate de la distanță, prin intermediul funcției pentru locații multiple, care permite conectarea simultană prin rețea a unui număr maxim de patru sisteme de proiecție.

Calitate la costuri reduse

La How to Web Epson prezintă și multifuncționalul L850, proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici. Epson L850 poate fi operat independent, fără să fie conectat la un computer, fiind astfel potrivit pentru a fi folosit de fotografii de evenimente sau de pasionații care își tipăresc fotografiile acasă. Epson L850 scanează direct pe carduri de memorie și poate printa direct de pe acestea şi de pe camere cu PictBridge. Este echipat cu un ecran LCD de 6,9 cm cu butoane tactile, prin intermediul căruia sunt controlate toate funcțiile de scanare, copiere şi imprimare.
Fiind creat pentru situații în care este necesară producția de volume mari de fotografii şi documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 utilizează recipiente de cerneală de mare capacitate, de 70 ml, şi imprimă cu șase culori. Acest lucru le permite fotografilor să tipărească până la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15×10 cm cu un set de cerneală. Tehnologia de completare rapidă cu cerneală simplifică reumplerea recipientelor. Multifuncționalul L850 poate, de asemenea, să imprime pe CD-uri/DVD-uri printabile.

Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce privește inovațiile, dedicându-se depășirii așteptărilor clienților săi prin intermediul soluțiilor pentru piețe diverse, precum cele destinate birourilor, pentru utilizarea acasă, pentru comerț și industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare și proiectoare 3LCD până la roboți industriali, ochelari inteligenți și sisteme de detecție și se bazează pe tehnologii originale compacte, economice și de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 94 de companii din întreaga lume și este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului și comunităților în care operează.
http://global.epson.com

Despre Epson Europe
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Având o forță de muncă de 1.700 de angajați, vânzările Epson Europe în anul financiar 2013 au fost de 1.517 milioane de euro. http://www.epson.eu

București, 27 noiembrie 2015- Epson

Visits: 1

Lasă un răspuns