Epson, partener la Bucharest Photofest

Epson susține arta fotografică în cadrul celui mai complex festival din România dedicat fotografiei, Bucharest Photofest. La evenimentul desfășurat în perioada până pe 20 septembrie, Epson a asigurat tipărirea fotografiilor din proiectul Withness al fotografului Troy Moth, constând într-o expoziție ce conține 10 lucrări de 100×100 de centimetri și a 20 de fotografii în format A3+ ale fotografului Dan Mirică.

Fotografiile lui Troy Moth vor putea fi văzute la Teatrul Național, locație care va găzdui o serie de alte evenimente din cadrul festivalului. Fotografiile au fost tipărite cu imprimanta Epson SureColor SC-P9000, pe hârtie Epson Enhanced Matte Paper. Fiind capabilă să producă cele mai precise culori de pe piaţă, SC-P9000 este furnizată cu un set de cerneluri cu zece culori şi cu un cap de printare Epson TFP PrecisionCore, pentru a obţine rezultate de calitate profesională, precise şi durabile. SC-P9000 permite reproducerea de 99% culori certificate Pantone® pentru a asigura rezultate de mare precizie.

Afis Bucharest Photofest 2016

Ca parte a parteneriatului cu Bucharest Photofest, Epson susţine expoziţia „Colourful Morrocco” a lui Dan Mirică. Imaginile au fost tipărite cu imprimanta foto cu tehnologia cu alimentare continuă cu cerneală Epson L1800 care oferă un format A3+, este compactă, dispune de șase culori, iar cu ajutorul ei, fotografiile pot imprimate în 191 de secunde. Imprimanta permite tipărirea fără a fi nevoie de realimetarea cu cerneală  a 1.500 de fotografii în format 10×15 cm, datorită tehnologieiITS (ink tank system).

“Epson L1800 este o imprimantă foto profesională, special creată pentru fotografii care tipăresc un volum mare de imagini, dar și pentru cei care vor să-și păstreze amintirile din vacanță într-un album foto, fără a apela la un laborator foto specializat. Epson oferă astfel cea mai bună alternativă în privința imaginilor de calitate”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing manager Epson România și Bulgaria.

Bucharest Photofest 2016 va avea în acest an sloganul “Let’s get visual” și va reuni aproape 30 de evenimente ce vor consta în proiecții de filme, dezbateri, workshop-uri și prezentări de portofoliu.

Astfel, în cele de 10 zile de festival vor avea loc evenimente inedite, cum ar fi expoziția a 30 de fotografii participante de la Sony World Photography Awards, cea mai mare competiție foto din lume, proiecțiile oficiale ale filmelor HUMAN (regia Yann Arthus-Bertrand), La Quête d’Inspiration și avanpremiera mondială a documentarului Siwa & Ora.

Noutatea ediției din acest an constă în evidențierea artiștilor și culturii din Maroc și Franța, temele fiind fotografia comercială și fotografia fine art. Printre artiștii prezenți la PhotoFest 2016 se vor număra: Mathieu Le Lay (FR), Tim Flach (UK), Katarina Blazhievskaya (UA), Anka Zhuravleva (RU), Panagiotis Filippou (GR) și Marius Budu (Danemarca) .

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

București, 12 septembrie – Epson

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: