Epson lansează L810 și L850, primele imprimante foto ITS care pot fi folosite fără conectare la computer

Epson lansează L850 şi L810,primele imprimante foto A4 cu sistem de recipiente de cerneală cu 6 culori stand allone dotate cu ecran LCD. Proiectate pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte reduse, noile imprimante foto sunt destinate pasionaților de fotografie, fotografilor profesioniști, laboratoarelor foto, agenţiilor de publicitate şi instituţiilor de învăţământ pentru care printarea rapidăla costuri minime este esențială.

IMG_9768

Noile imprimante pot tipări o fotografie cu dimensiunile de 10×15 cm în numai 12 secunde, iar vitezele de tipărire pe hârtie A4 sunt de până la 37 de pagini pe minut (monocrom) şi 38 de pagini pe minut (color).

„Am înțeles faptul că fotografii de evenimente au nevoie de o imprimantă A4 care să fie fiabilă şi care să producă fotografii aproape instantaneu. Am mers însă şi mai departe şi am creat două imprimante care nu necesită computer pentru a putea fi folosite. Şi nu am uitat calitatea; îninteriorul L850 se află tehnologia Epson Micro Piezo şi cerneala Epson originală, care garantează imprimarea precisă, constantă şi cu intervenţii minime ale fotografilor”, declară Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.

Epson L850 (multifuncţional) şi L810 (imprimantă) pot fi operate independent, fără să fie conectate la un computer, fiind astfel potrivite pentru a fi folosite de fotografii de evenimente. Epson L850 scanează direct pe carduri de memorie şi ambele modele de imprimante pot printa direct de pe carduri de memorie şi camere cu PictBridge. Noile modele sunt echipate cu un ecran LCD tactil de 6,9 cm cu navigaţie inteligentă, prin intermediul căruia sunt controlate toate funcţiile de scanare, copiere şi imprimare.

Atât L850, cât şi L810 utilizează sistemul inovator Epson de recipiente de cerneală de capacitate foarte mare (ITS) şi beneficiază de garanţie de 12 luni sau 3.000 de pagini. Fiind create pentru situaţii în care este necesară producţia de volume mari de fotografii şi documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 şi L810 utilizează recipiente de cerneală de mare capacitate, de 70 ml, şi imprimă cu şase culori. Acest lucru le permite fotografilor să tipărească până la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15×10 cm cu un set de cerneală. Tehnologia de completare rapidă cu cerneală simplifică reumplerea.Atât L850, cât şi L810pot, de asemenea, să imprime pe CD-uri/DVD-uri.

L850 şi L810 pot fi achiziționatela preţul maxim recomandat de 2025 lei, respectiv 2188 lei.

Caracteristici L850 L810
Imprimare, scanare si copiere Imprimare
Recipient de cerneala integrat, de capacitate foarte mare
Tehnologie Micro Piezo
Cerneala Epson originala
Ecran LCD tactil color de 6,9 cm cu afisaj tactil si navigare inteligenta
Viteze de imprimare A4 de pana la 37 ppm monocrom si 38 ppm color2
Viteze mari de imprimare a fotografiilor – imprimarea unei fotografii de 10×15 cm poate fi realizata in aproximativ 12 secunde2
Imprimati direct de pe carduri de memorie si de pe camere, prin intermediul PictBridge
Sunt incluse sase recipiente de cerneala Epson originala, de cate 70 ml fiecare (CMYKLcLm)
Conformitate cu standardul ENERGY STAR
Garantie – 1 an sau 3.000 de pagini
Instalare fara probleme si imprimare fiabila
Imprimati direct pe CD-uri/DVD-uri specializate

27 ianuarie 2014 – Epson Romania

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: