Epson anunță deschiderea unui nou centru de inovație în Japonia

Epson anunță deschiderea unui nou laborator de cercetare numit Open Innovation Center, situat în Aizuwakamatsu, Japonia, dedicat dezvoltării de soluții pentru diferitele provocări ale societăţii. Centrul de inovație a fost dezvoltat și pe fondul participării Epson la întâlnirile Aizu Open Innovation (AOI), un loc în care companii japoneze din diferite industrii discută moduri de avansare în sectorul IT&C.

Prin intermediul internetului, cloud-ului și al rețelelor digitale, Epson își propune să integreze diferite servicii și produse pentru a îmbunătăți felul în care oamenii trăiesc, învață și lucrează. În acest context, orașul Aizuwakamatsu a devenit Smart City, valorificând serviciile IT&C și încurajând dezvoltarea unui oraș sustenabil, care favorizează un stil de viață împlinit și confortabil

Noul centru de inovație vine ca urmare a eforturilor administrației orașului de a crea un parteneriat între municipalitate, rezidenți și universități pentru a permite transformarea digitală. Compania are în plan să dezvolte și alte inițiative Smart City în Aizuwakamatsu și să susțină întâlnirile AOI care încurajează noi valori sociale.

Îmbunătățirea procesului de inovare este una din prioritățile Epson. Compania a început demersurile pentru stimularea parteneriatelor, în mai 2020, la WeWork Shibuya Scramble Square din Shibuya, în Tokyo, unde are loc întâlnirea dintre start-up-uri și alte companii cu același scop comun de a promova inovația și tehnologia pentru transformarea viitorului umanității. Compania își propune să consolideze mai departe un mediu în care poate combina tehnologia, ideile și expertiza generată de o gamă diversă de piețe și culturi, pentru a rezolva problemele din societate.

Hits: 9

%d blogeri au apreciat: