Electronic Arts şi ABC Data România lansează astăzi noul joc NEED FOR SPEED pentru consolele Sony PlayStation 4 și Microsoft Xbox One, simultan cu restul Europei

Subsidiara română a Grupului ABC Data a devenit partenerul oficial de distribuție în România al Electronic Arts, lider global în industria jocurilor video. Primul titlu Electronic Arts distribuit în România prin ABC Data în calitate de partener oficial a fost FIFA 16, lansat la 25 octombrie 2015. FIFA 16 a înregistrat deja vânzări retail și online în valoare de peste 750.000 €.

NEED FOR SPEED [NFS] este o serie de jocuri video cu și despre curse de mașini, publicat de către Electronic Arts și produs de-a lungul timpului de o serie de studiouri, printre care EA Black Box, Criterion Games și Ghost Games. Cu vânzări la nivel mondial de peste 150 de milioane de exemplare, NFS este cel mai de succes joc de racing din lume și cea mai de succes franciză de jocuri video a tuturor timpurilor.

need_for_speed_ps4_eag_coperta_2d

Noul NEED FOR SPEED pentru PlayStation 4 și Xbox One va face cu siguranță senzație printre pasionații jocurilor video. Grafica de top, mașinile reproduse cu un nivel incredibil al detaliului, sistemul complex de personalizare a bolizilor, adrenalina dusă la cote maxime în timpul curselor de noapte, orașul vast în care se petrece acțiunea, libertatea de a împinge bestiile motorizate la adevăratul lor potențial – toate acestea garantează o experiență excelentă de gaming în noul NEED FOR SPEED“, a declarat Mihail Stegaru, Product Manager ABC Data România.

Distribuitorul preconizează că NEED FOR SPEED, disponibil de astăzi în cele mai importante magazine de IT retail și online din țară, va înregistra în România vânzări de peste 200.000 € până la finalul lui 2015.

Redescoperă NEED FOR SPEED
Eşti gata să domini străzile? Treci la volanul celor mai faimoase maşini şi intră în cursele din Ventura Bay. Explorează povestea jocului, câştigă reputaţie şi creează-ţi maşina mult visată. Vei reveni în NFS din nou şi din nou, pentru că de această dată ai cinci moduri distincte de joc.

Calling All Speed Demons: NEED FOR SPEED este mai rapid ca oricând, cu mai multe opţiuni de personalizare şi mai multe moduri de a juca.

Caracteristici principale NEED FOR SPEED
• Personalizare autentică și complexă. Construiește mașina care să reflecte personalitatea ta cu ajutorul vastelor opțiuni de personalizare (vizuală și de performanță).
• Coasta de Vest a Americii este noul tău loc tău de joacă. Descoperă Ventura Bay – de la străzile aglomerate ale oraşului la drumurile izolate de la periferie, din canion, sau în port.
• Joacă aşa cum îţi doreşti. NEED FOR SPEED îţi oferă cinci moduri diferite de joc: Speed, Style, Build, Crew şi Outlaw, care asigură o mare diversitate în abordarea curselor şi îţi permit să câştigi reputaţie.

Despre EA
Electronic Arts, Inc, este o companie americană care produce, publică și distribuie jocuri video pentru PC și console. Fondată în 1982 de Trip Hawkins, compania a fost un pionier în industria jocurilor video. Electronic Arts furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru console, PC, telefoane mobile și tablete.

Printre cele mai cunoscute titluri publicate de către Electronic Arts se numără FIFA, Need for Speed, Star Wars: Battlefront, Battlefield, The Sims, Medal of Honor, seria Crysis, Mirror’s Edge, Titanfall și Star Wars: Knights of the Old Republic (produs în parteneriat cu LucasArts). Electronic Arts deține și operează studiourile de producție EA Tiburon în Orlando, EA Canada, BioWare în Edmonton și în Montreal, precum și DICE (Suedia).

ABC DATA București, 6 noiembrie 2015

Visits: 0

Lasă un răspuns