Electronic Arts anunță azi primul Deep Dive al EA SPORTS WRC, ce face referire la gameplay, manevrabilitate și autenticitate.  

Pe scurt, noutățile  jocului EA SPORTS WRC care se va lansa pe 3 noiembrie sunt:

  • Moștenirea și Experiența: Jocul anterior de raliu al echipei Codemasters, DIRT Rally 2.0, a pus bazele unei noi generații de jocuri de raliu pe care rulează Unreal Engine.
  • Realism de neegalat: Locațiile incluse în joc sunt unele dintre cele mai realiste pe care echipa de la Codemasters le-a dezvoltat vreodată, fiecare prezentând replici ale  rutelor ce există în realitate.
  • Clasele de autovehicule: Cu peste 70 de modele incluse în joc odată cu lansarea, jucătorii vor avea la dispoziție o gamă largă de opțiuni specifice raliurilor în EA SPORTS WRC. Începând cu sezonul 2023, zece vehicule WRC, WRC 2 și Junior WRC vor fi introduse în joc.
  • Autenticitatea Raliului: Mașinile Rally1 2023 dispun de un sistem hibrid complex în joc, la fel ca cele din realitate. Jucătorii trebuie să încarce bateria prin frânare puternică într-un viraj și să aleagă când să folosească acea putere suplimentară pentru mai multă viteză prin revenirea pe accelerație.
  • Sistem Dinamic de Manevrare: Sistemul de manevrabilitate dinamică din EA SPORTS WRC le oferă jucătorilor o experiență de condus autentică pe toate tipurile de teren, în timp ce se pot bucura de îmbunătățirile aduse manevrabilității pe asfalt, force feedback-ului, simulărilor aerodinamice, inerția trenului de rulare, frânarea progresivă și multe altele.
  • Instrumente de condus: Pentru jucătorii care nu sunt familiarizați cu raliul și care doresc totuși să se implice în acest sport prin intermediul EA SPORTS WRC, sistemul de manevrabilitate dinamică al jocului este completat de o suită de instrumente și opțiuni pentru a le oferi acestor jucători o experiență de condus care să se potrivească nivelului lor de îndemânare.
  • Sunet de înaltă calitate: Sunetul joacă un rol foarte important în autenticitate, iar acest detaliu  a beneficiat de o atenție specială din partea echipei audio a celor de la Codemasters. Șoferii vor auzi fiecare denivelare, zgârietură, schimbare de viteză și zgomotul motorului în detalii de sunet incredibile.

EA SPORTS WRC este acum disponibil pentru pre-comandă, iar lansarea oficială a jocului va avea loc pe 3 noiembrie 2023. Toți cei care precomandă EA SPORTS™ WRC vor primi fiecare dintre cele cinci VIP Rally Pass-uri, ce dau acces la conținut suplimentar după lansare, precum și trei vanity pack-uri constând în design-uri pentru automobile și echipamente.

Urmăriți aici primul Deep Dive al EA SPORTS WRC.

Noutăți despre EA SPORTS WRC se regăsesc și pe official social channels.

Views: 0

Lasă un răspuns