Ecranul AMOLED și încărcarea rapidă a smartphone-ului OPPO Reno10, preferatele pasionaților de tehnologie

În topul caracteristicilor pe care pasionații de tehnologie din România le apreciază cel mai mult la OPPO Reno10 se numără ecranul AMOLED de 6,7 inci cu rata rapidă de refresh de 120Hz (35%) și încărcarea ultra rapidă SuperVOOC de 67W (24%), conform unor sondaje derulate simultan în mai multe comunități ale publicațiilor tech.

Mai mult, 19% dintre aceștia apreciază camera de 32 MP telephoto și tehnologia Portrait Mode, care permite surprinderea de portrete naturale, iar 17% durata lungă de viață a bateriei, posibilă și datorită tehnologiei Battery Health Engine.

„OPPO Reno10 a captat atenția comunităților de tehnnologie din România, iar voturile acordate de membrii acestora reflectă preferințele și percepțiile utilizatorilor privind OPPO Reno10 și demonstrează încă o dată faptul că inovațiile companiei vin în întâmpinarea dorințelor consumatorilor și bifează cele mai importante criterii la care se raportează aceștia în achiziția unui smartphone nou.” a declarat Alexandra Răuț, Head of Marketing OPPO România.

În ceea ce privește review-urile despre OPPO Reno10, utilizatorii au acordat o atenție deosebită unor aspecte cheie ale telefonului, precum încărcarea rapidă și optimizarea consumului de energie (40%), potențialul pentru portretele naturale și conținutul foto-video care pot realizate cu ajutorul acestui smartphone (22%), având în vedere zoom-ul optic 2X al camerei Telephoto Portret, împreună cu lentila de 32 MP Telephoto. De asemenea, 20% din utilizatorii care au citit review-uri despre OPPO Reno10 au fost impresionați de calitatea ecranului și rata sa de refresh și 18% de experiența generală de utilizare, incluzând procesorul, performanțele și interfața.

Totodată, OPPO Reno10 este cel mai frecvent asociat de către utilizatori cu un raport excelent calitate-preț (31%), încărcarea rapidă (29%), o experiență fluidă de utilizare (28%), iar 12% asociază smartphone-ul cu experiența de capturare a portretelor naturale și expresive.

Conform acelorași sondaje, 13% din fanii comunătiților tech dețin deja noul model OPPO Reno10, în timp ce aproape 36% au afirmat că iau în considerare achiziționarea acestuia. De asemenea, 20% au menționat că nu vor achiziționa telefonul deoarece au achiziționat un alt model recent, dar intenționează să-l recomande unui prieten.

La studiul derulat în perioada septembrie-octombrie 2023 au participat aproximativ 250 de respondenți din comunitățile publicațiilor Mobilissimo și Gadget.ro.

Views: 0

Lasă un răspuns