Economisiți, redați conținutul preferat și vă bucurați-vă de promoții speciale!

În acest sezon, Sonos oferă discount-uri mari la produsele din gama sa. Aduceți și mai multă bucurie ritualurilor și tradițiilor de sezon, cu sunet incredibil pentru muzică, TV și multe altele.

Bucurați-vă de magia sezonului și economisiți până la 20%, în perioada 18-28 noiembrie, la produsele disponibile în magazinele retailerilor parteneri selectați.

Mai multe detalii despre reducerile de sezon, mai jos:

  • Soundbar-ul Sonos Arc va fi disponibil la un preț aproximativ de 3.999 lei, comparativ cu prețul de circa 4.999 lei la care este comercializat acum, în așa fel încât iubitorii de film să se poată bucura de o experiență cinematografică supremă.
  • Sonos Sub (Gen 3) va fi disponibil la un preț de aproximativ 3.399 lei, fiind disponibil acum în magazine la un preț de de 4.199 lei, pentru ca utilizatorii să se lase învăluiți de bass-ul puternic și pătrunzător.
  • Oferiți viață oricărui film, spectacol și oricărei melodii cu soundbarul Sonos Beam (Gen 2), care va fi disponibilă la un preț special de 1.999 lei.
  • Oferiți un strop de bucurie în fiecare încăpere a locuinței cu Sonos One, care va fi disponibilă la un preț de 999 lei. Mai mult, la prețuri promoționale pot fi achiziționate și Sonos One SL – 799 lei, Sonos Roam – 799 lei și Sonos Roam SL – 699 lei.

Economisiți până la 20% la Sonos Move numai pe 28 noiembrie, cu Sonos Move, care vă permite să vă bucurați de sunet oriunde și oricând, la un preț de 1.599 lei.

Cât despre lista de cadouri pentru Crăciun, Sonos vă propune câteva idei de daruri, care ar putea fi potrivite pentru oricine – fie că este vorba de iubitorul de muzică de sărbători sau chiar de prietenul care adoră să călătorească în această perioadă. Aflați mai multe din Ghid de cadouri Sonos și lăsați-vă inspirați în sezonul sărbătorilor.

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: