Echipa națională de darts se duelează cu granzii la Cupa Europei

Lotul național de darts a României a plecat, astăzi, în Olanda, unde participă la Cupa Europei, competiție care se desfășoară în perioada 20 – 24 septembrie 2016.

Romania

Echipa națională a țării noastre este reprezentată, la masculin, de Adrian Ifrim, Gabriel Pascaru, Laszlo Kadar și Răzvan Negoț, fiind coordonată de Vlad Popa, în vreme ce lotul feminin este format din Doriana Elena Epuran, Oana Diana Bîrsan, Oana Cimpoca și Monica Dan, sub îndrumarea Danielei Comeaga. Staff-ul României este completat de Dragoș Dumitrescu, președintele Federației Române de Darts.
La masculin, România își va măsura forțele cu Anglia, Cehia și Italia, iar la feminin ne vom duela cu Irlada și Lituania. În ambele cazuri, primele două clasificate din fiecare grupă se vor califica în faza următoare de joc, iar mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al competiției.

„De la an la an am avut rezultate din ce în ce mai bune în clasamentul general, iar acum ne propunem să ne clasăm în prima jumătate din cele 32 de echipe participante. Cu fiecare competiție prindem mai multă experiență și sperăm, de ce nu, ca în 2019, când vom organiza Campionatul Mondial de darts în România, să cucerim o medalie”, a declarat Vlad Popa, vicepreședintele Federației Române de Darts.

București, 20 septembrie 2016 – Federației Române de Darts

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: