EA SPORTS™ ȘI CONMEBOL ÎȘI CONSOLIDEAZĂ ANGAJAMENTUL FAȚĂ DE FOTBAL PRIN REÎNNOIREA PARTENERIATULUI PE O DURATĂ DE MAI MULȚI ANI

Prin reînnoirea parteneriatului pe mai mulți ani, EA SPORTS devine partenerul exclusiv pentru jocuri video sportive al CONMEBOL, în timp ce va sprijini inițiativele de fotbal amator și va sponsoriza competițiile CONMEBOL Club

Electronics Arts Inc. (NASDAQ: EA) și CONMEBOL, cea mai veche confederație continentală din lume și organizația care guvernează fotbalul din America de Sud, au anunțat astăzi reînnoirea unui parteneriat multianual. Prin intermediul acestei colaborări, EA SPORTS va deveni partenerul exclusiv al CONMEBOL în domeniul jocurilor video sportive, asigurând continuitatea celor mai prestigioase competiții de fotbal din America de Sud în noul ecosistem EA SPORTS FC™.

De asemenea, parteneriatul va permite ambelor organizații să ofere fanilor din regiune o experiență de neegalat, datorită integrării competițiilor CONMEBOL de renume mondial, precum CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, CONMEBOL Recopa, și CONMEBOL eLibertadores.

“Autenticitatea stă la baza EA SPORTS FC, iar parteneriatul reînnoit cu CONMEBOL celebrează fotbalul sud-american la nivel global”, a declarat David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC. “Federațiile sunt parteneri esențiali în dezvoltarea unei platforme de fotbal inovatoare care evoluează continuu pentru fanii din întreaga lume, iar CONMEBOL împărtășește viziunea noastră pentru viitorul fotbalului alături de EA SPORTS FC, ceea ce ne bucură.”

EA SPORTS definește de 30 de ani fotbalul interactiv și a construit o comunitate globală de peste 150 de milioane de fani, pe diferite platforme – o comunitate pe care EA SPORTS FC va continua să o dezvolte alături de parteneri cu viziune comună, precum CONMEBOL, aceea de a contura un viitor al fotbalului în care fanii sunt pe primul loc. Bazat pe incluziune și inovație, fanii vor avea acces la peste 19.000 de jucători licențiați, 700 de echipe și 30 de ligi, iar cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, experiența va fi extinsă și spre fotbalul feminin și echipele de amatori.   

“Suntem fericiți că am reînnoit parteneriatul cu EA SPORTS, o companie cu care împărtășim angajamentul de a extinde și dezvolta fotbalul Sud-American.”, a declarat Alejandro Domínguez, Președinte CONMEBOL. „CONMEBOL caută mereu resurse noi, mai bune, care pot îmbunătăți experiențele milioanelor de fani de pe continentul nostru, dar și din întreaga lume, prin intermediul turneelor și al competițiilor. Iar EA SPORTS este un aliat cu adevărat valoros în acest demers.”

EA SPORTS va sprijini de asemenea fotbalul amator din întreaga regiune, prin intermediul platformei FC FUTURES, care își unește forțele cu programul CONMEBOL Evolución. Prin susținerea CONMEBOL Evolución, EA SPORTS duce mai departe obiectivul de a promova creșterea și dezvoltarea fotbalului la nivel mondial.

În plus, EA SPORTS își propune să se implice în promovarea egalității de gen în fotbalul din America de Sud, devenind sponsor oficial al CONMEBOL Libertadores Femenina, subliniind astfel angajamentul continuu de a contribui la dezvoltarea și susținerea jocului feminin.

Fanii se pot înregistra pe easports.com/fc pentru a se Alătura Clubului și pentru a se afla printre primii care află mai multe informații, înainte de actualizările programate pentru luna iulie.   

Puteți urmări canalele oficiale ale EA SPORTS pe Twitter, Instagram și YouTube pentru a fi la curent cu noutăți și anunțuri.

Views: 0

Lasă un răspuns