EA SPORTS™ NHL® 22 cu funcția SUPERSTAR X-FACTORS este acum disponibil la nivel global

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) introduce o experiență impresionantă de hochei prin EA SPORTS™ NHL® 22, disponibil începând de azi la nivel global. Fiind primul joc EA SPORTS NHL dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite™, NHL 22 îi aduce pe jucători și mai aproape de gheață cu ajutorul actualizărilor majore la nivel vizual și al îmbunătățirilor în ceea ce privește aspectul arenelor, detaliile jucătorilor și efectele luminoase. Superstar X-Factors, noul sistem de abilități care introduce în joc trăsăturile speciale ale jucătorilor din ligă, conturează un nou nivel de competiție.

„NHL 22 scoate la iveală caracterul de superstar al jucătorilor, oferindu-le abilitățile-cheie ale unor jucători profesioniști, precum Auston Matthews sau Alex Ovechkin, în cursa lor către Stanley Cup. Anul acesta a fost unul de succes în ceea ce privește hocheiul, datorită motorului grafic Frostbite, care a debutat în franciza EA SPORTS NHL. NHL 22 a devenit astfel cel mai avansat joc în materie de grafică și gameplay din istoria francizei.”, a declarat Sean Ramjagsingh, Vice President & GM, EA SPORTS.

De la asemănările revizuite și microdetaliile uniformelor la mișcările îmbunătățite ale patinelor, motorul Frostbite redă fiecare detaliu la rezoluție înaltă. Jucătorii virtuali beneficiază de o orientare îmbunătățită în spațiu, putând urmări și reacționa mai bine la acțiunea din jurul lor. Mai mult, datorită noii transmisiuni live cu realitate augmentată, jucătorii pot vedea statisticile jocului chiar în timpul meciului, acestea fiind reflectate pe suprafețele arenelor, oferind astfel fanilor un nou nivel de imersiune în joc.

Funcția Superstar X-Factors introduce o notă realistă în NHL 22, cei mai buni jucători din joc reflectând cu fidelitate personalitățile din viața reală. Această funcție unică face ca prezența celor mai buni jucători din ligă să fie și mai impresionantă, datorită abilităților acestora, inspirate de cele din lumea reală.

Funcția Superstar X-Factors influențează toate modurile de joc ale NHL 22, inclusiv modurile Be A Pro, Franchise Mode, World of Chel și Hockey Ultimate Team (HUT). În modul Be A Pro, jucătorii pot accesa povești multi-sezon cu un sistem revizuit de progres care include acum și X-Factors, dar și opțiunea de a consolida personajele în funcție de abilități sau stil de joc. World of Chel a fost eficientizat și dispune acum de un nou hub care le oferă utilizatorilor toate funcțiile jucătorilor, dar și de funcția reorganizată Party Flow, care permite migrarea între jocuri alături de prieteni, mai ușor ca niciodată.

Funcția X-Factor Superstars este integrată în sistemele modului Franchise, de la recrutarea profesioniștilor și a amatorilor, chimia echipei, la semnarea cu jucătorii liberi de contract. Jucătorii pot construi o echipă nouă de la 0 sau pot alege   Seattle Kraken™, noua echipă din NHL 22. De asemenea, pot adăuga o a 33-a echipă în ligă, cu care pot juca. 50 de jucători X-Factor vor primi iteme speciale în HUT, numite Power-up player items, ce pot fi actualizate în cursul sezonului, în funcție de conținutul live.

La începutul lunii decembrie, un nou update va introduce Roster Sharing, o funcție mult așteptată de comunitate, care le permită jucătorilor să descarce și să distribuie listele lor de jucători de top folosiți în modul Franchise.

EA SPORTS™ NHL® 22, dezvoltat de EA România și EA Vancouver, este cotat E10+ (conținutul este adecvat copiilor cu vărsta de peste 10 ani) și este disponibil pe platformele Xbox® Series X|S și  PlayStation®5, dar și Xbox® One și PlayStation®4. Pentru mai multe detalii, puteți vizita: https://www.ea.com/games/nhl/nhl-22.

Alăturați-vă comunității EA SPORTS NHL pe Facebook și Instagram sau Twitter – @easportsnhl.

Mai multe materiale sunt disponibile la: EAPressPortal.com

Hits: 4

%d blogeri au apreciat: