EA SPORTS™ FIFA 23 introduce noutăți precum HyperMotion2 Technology, Fotbal Feminin la nivel de club și două Cupe Mondiale

Cea mai extinsă versiune FIFA de până acum, FIFA 23 extinde autenticitatea neegalată prin cel mai avansat gameplay, content bazat pe incluziune și funcționalități cross-play

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a dezvăluit astăzi EA SPORTS™ FIFA 23 și următoarea evoluție a tehnologiei HyperMotion2*, stabilind un nou standard din punct de vedere al gameplay-ului realist și captivant, pe teren. FIFA 23 include cluburi feminine pentru prima dată, prin introducerea Barclays Women’s Super League și Division 1 Arkema la lansare, oferind astfel cea mai autentică experiență de fotbal interactiv din lume. Jucătorii vor putea, de asemenea, să experimenteze apogeul fotbalului internațional masculin și feminin în FIFA 23 în Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™ și Cupa Mondială feminină FIFA Australia și Noua Zeelandă 2023™, disponibile sub formă de actualizări post lansare, fără costuri suplimentare. Funcțiile de joc cross-play** le vor permite fanilor să se conecteze și să se implice mai mult ca oricând, fiind disponibile în multiple moduri de joc online din FIFA 23.

Precomenzile sunt disponibile pentru FIFA 23, care va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One pe 30 septembrie. Accesul anticipat pentru FIFA 23 Ultimate Edition începe pe 27 septembrie 2022. †

Actualizările aduse tehnologiei HyperMotion2 din FIFA 23 au deblocat o serie de funcții noi, făcând experiența de joc mai captivantă ca niciodată. Mișcările pe teren ale echipei și ale jucătorilor sunt mai receptive, mai inteligente și autentice, indiferent de poziția în joc: împotriva unui jucător aflat în apărare sau în atac. Fanii vor descoperi un nou sistem inteligent de dribling, o tranziție mai naturală și mai fluidă, mecanisme de accelerare complet noi, o manevrabilite îmbunătățită și multe altele. Odată cu introducerea cluburilor de fotbal feminin în FIFA 23, au fost adăugate și animații cu totul noi ce au ca sursă de inspirație mișcările jucătoarelor din viața reală.

„Am împins granițele realismului în EA SPORTS FIFA 23 prin HyperMotion2, folosind tehnologie de ultimă oră pentru a capta echipe profesioniste în meciuri de intensitate maximă, care transformă milioane de puncte de date în animații noi în timp real”, a spus Nick Wlodyka, SVP & GM, EA SPORTS FIFA. „Rezultatul constă în cele mai naturale și realiste mișcări în jocurile de fotbal și, atunci când este combinată cu includerea atât a Cupelor Mondiale masculine, cât și a celor feminine, a cluburilor de fotbal feminin și a funcțiilor de joc cross-play, va acapara jucători și fani ai fotbalului din întreaga lume pentru mulți ani de acum înainte.”

FIFA 23, cea mai fidelă experiență de fotbal interactiv, dispune acum de cluburi de fotbal feminin, Barclays Women’s Super League și Division 1 Arkema alăturându-se celor mai mari vedete și echipe și celor peste 19.000 de jucători din peste 700 de echipe, cu peste 100 de stadioane și din mai mult de 30 de ligi de fotbal. FIFA 23 este singurul loc în care utilizatorii pot concura în competiții emblematice precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga și LaLiga Santander.

„Sunt încântat că Barclays Women’s Super League va fi una dintre primele competiții de cluburi de fotbal feminin care vor apărea în EA SPORTS FIFA 23, franciza având una dintre cele mai mari și mai implicate comunități din lume”, a spus Navin Singh, directorul comercial al FA. „Vizibilitatea suplimentară oferită de un brand global precum EA SPORTS ligii, echipelor și jucătorilor nu poate fi subestimată. Acest aspect vine în completarea ambiției de a accelera ascensiunea fotbalului feminin în Anglia și evidențiază angajamentul nostru de a deschide Superliga Femeilor Barclays și de a o face și mai accesibilă pentru noi audiențe din întreaga lume.”

„Parteneriatul dintre D1 Arkema și EA SPORTS este o veste excelentă pentru ligă, cluburi, jucători, dar și pentru fanii care, începând cu acest an, vor putea să-și descopere jucătorii preferați și să participe la activări exclusive.”, a spus Francois Vasseur, director de marketing al Federației Franceze de Fotbal. „Este un pas uriaș pentru D1 Arkema, ca ligă de top, cu un număr mare de fani la nivel mondial.”

EA SPORTS FIFA 23 include o varietate de actualizări și inovații pentru Career Mode, Pro Clubs, VOLTA FOOTBALL, FIFA 23 Ultimate Team™ și multe altele. Noul sistem de antrenament Training Center le va oferi jucătorilor noi și mai puțin experimentați posibilitatea de a învăța cu ușurință elementele de bază ale jocului și de a-și perfecționa abilitățile înainte de a intra într-un meci.

Pentru prima oară, fanii vor avea oportunitatea de a concura atât în cadrul Cupei Mondiale FIFA de fotbal masculin, cât și în cea de fotbal feminin în același joc, Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™ și Cupa Mondială FIFA Feminin Australia și Noua Zeelandă 2023™, urmând să fie disponibile ulterior.

Membrii EA Play pot profita mai mult de FIFA 23 cu recompense lunare în joc.‡ Pentru mai multe informații despre EA Play, accesați https://www.ea.com/ea-play

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil în întreaga lume pe PlayStation 5, Xbox Series S|X, PC, Stadia, PS4 și Xbox One pe 30 septembrie. Accesul înainte de data oficială a lansării pentru FIFA 23 Ultimate Edition va fi disponibil pe 27 septembrie, 2022.

* Tehnologia HyperMotion2 este disponibilă doar pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și Stadia.

**Versiunile FIFA 23 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S Stadia și PC dispun de suport cross-play. Versiunile pentru PlayStation 4 și Xbox One ale FIFA 23 vor fi compatibile pentru cross-play. Informații suplimentare sunt disponibile la: https://www.ea.com/games/fifa/fifa-23/news/pitch-notes-fifa-23-cross-play-deep-dive

† Se aplică condiții și restricții. Consultați https://www.ea.com/games/fifa/fifa-23/game-offer-and-disclaimers pentru detalii.

‡Se aplică condiții, limitări și excluderi. Consultați tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/en/PC   pentru detalii.

Views: 0

Lasă un răspuns