EA SPORTS FC SE EXTINDE ODATĂ CU DEZVĂLUIREA EA SPORTS FC TACTICAL, UN NOU JOC DE STRATEGIE TURN-BASED PENTRU MOBIL

EA SPORTS FC Tactical invită jucătorii să experimenteze un nou stil de joc care se va lansa la începutul anului 2024

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a dezvăluit primele imagini din EA SPORTS FC™ Tactical – un nou mod de a te bucura de jocul de renume mondial pe dispozitivele mobile. EA SPORTS FC Tactical oferă un simulator interactiv cu un gameplay strategic, pe ture, și acces la peste 5.000 de jucători autentici din peste 10 ligi de top, inclusiv Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Ligue 1 și Serie A.

Cea mai recentă adiție la ecosistemul în continuă dezvoltare EA SPORTS FC, EA SPORTS FC Tactical pune accent pe strategiile din joc, cum ar fi rezistența și gestionarea forței de joc. Meciurile sunt simulate, având opțiuni în ture de apărare, atacare, executare mișcări de îndemânare și de încercare la țintă, rezultând cel mai autentic joc de fotbal de până acum.

“EA SPORTS FC Tactical adoptă un gameplay strategic pentru a crea o experiență de fotbal complet nouă, care îi imersează pe jucători în jocul de renume mondial ca niciodată până acum”, a declarat Nick Wlodyka, SVP, GM pentru EA SPORTS FC. “Suntem încântați să îi încurajăm pe fanii jocurilor de strategie pe ture să se alăture clubului ca parte a comunității de jucători EA SPORTS FC și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe despre EA SPORTS FC Tactical în curând.”

EA SPORTS FC™ Tactical va include o gamă largă de moduri de joc, de la meciuri amicale online și competiții intense online, până la meciuri de Ranking, Ligi și Bresle. Antrenează jucătorii pentru a stăpâni mișcări ce necesită skilluri înalte, deblochează caracteristici perfecte pentru un progres substanțial și personalizează-ți echipa prin diverse obiecte, cum ar fi designul stadionului, truse și mingi.

EA SPORTS FC™ Tactical va fi disponibil la începutul anului 2024 pentru ca fanii să experimenteze și să pornească într-o nouă aventură fotbalistică. Preînregistrează-te acum pentru dispozitive mobile în Google Play și App Store. Imagini din joc se regăsesc aici.

Views: 0

Lasă un răspuns