EA SPORTS™ F1® 23 prezinta primul Deep Dive cu privire la inovatiile introduse in joc

Electronic Arts Inc. a dezvaluit astazi primul videoclip de deep dive pentru EA SPORTS™ F1® 23. Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA  urmeaza sa fie lansat pe 16 iunie pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, si PC via EA App, Epic Games Store si Steam.

Videoclipul vizeaza inovatiile cheie introduse in noul joc, naratoarea fiind Natalie Pinkham, prezentatoare F1 in cadrul Sky Sports. Dinamica și manevrabilitatea, inovatii principale, au fost imbunatatite in F1® 23, precum si noua tehnologie pentru controller – Precision Drive™, oferind astfel jucatorilor cu volan si celor cu controller, o manevrabilitate mai buna a monopostului, respectiv o experienta complet revizuita. De asemenea, acest deep dive acopera si funcționalitatile cerute de comunitate si adaugate in joc, mai precis cursa de 35% (Sprint) si steagurile rosii.

EA SPORTS intra in detalii si cu privire la doua noi locatii care vor debuta la lansare – Circuitul Stradal din Las Vegas, Nevada, S.U.A. și  Circuitul International Losail, din Doha, Qatar – cum au fost create pentru reprezentari autentice in-game.

Saptamana viitoare urmeaza un nou deep dive cu privire la imbunatatirile aduse modurilor de joc, inclusiv Braking Point 2, F1® World, multiplayer, dar si cu privire la revenirea modurilor Career si My Team.

Deep Dive-ul poate fi urmarit aici,

Views: 0

Lasă un răspuns