EA SPORTS celebrează FIFA 21 prin spectacole muzicale și multe alte surprize, difuzate internațional

FIFA 21 se lansează astăzi, 1 octombrie, printr-un eveniment de neratat, presărat cu tot ce înseamnă FIFA

Sărbătorește cel mai apreciat joc din lume cu concerte virtuale globale, Vanity Giveaways și multe altele

1 octombrie, 2020

CINE:              EA SPORTS FIFA 21 și celebrități & artiști internaționali

CE:                  EA SPORTS FIFA 21 marchează premiera mondială pe 1 octombrie prin prima Celebrare Mondială FIFA, în cadrul căreia peste 40 de artiști mondiali incluși pe coloana sonoră a FIFA 21 se vor reuni pe canalele lor individuale, sărbătorind Premiera Mondială FIFA 21 și viitoarea lansare a jocului. Fanii fotbalului își pot asculta artiștii preferați din întreaga lume și pot participa la alte activități pe parcursul evenimentului de 22 de ore – informațiile complete și ordinea artiștilor pot fi găsite aici.

Printre capetele de afiș ale zilei se numără Dua Lipa, Anitta, Tame Impala și Diplo. Fanii le pot urmări spectacolele – împreună cu cele ale unor artiști din întreaga lume – pe canalele acestora și pot trece de la o scenă la alta pentru a-și vedea interpreții preferați sărbătorind jocul preferat al lumii.

Membrii EA Play* pot fi printre primii care intră pe teren începând cu 1 octombrie cu o probă de acces realizată cu 10 ore mai devreme, care include provocări și recompense înainte de lansare. Membrii vor primi de asemenea XP Boosts de la început de sezon pentru FIFA Ultimate Team, kituri recurente FUT și articole oferite ca recompense pentru personalizarea stadionului pe tot parcursul sezonului, precum și 10% reducere la punctele FIFA. În plus, jucătorii care se conectează la FUT 21 în timpul evenimentului vor primi un tifo Kylian Mbappe pentru stadionul FUT**. Vizitați www.eaplay.com pentru mai multe detalii.

CÂND:            Toate spectacolele vor avea loc pe 1 octombrie, iar momentele importante includ:

21:00 – 21:30 EEST: Dua Lipa

1:00 – 1:30 EEST: Anitta

5:00 – 5:30 EEST: Tame Impala

6:00 – 6:30 EEST: Diplo

Urmăriți line-up-ul/programul aici***

SITE:               Pentru mai multe detalii despre Celebrarea Mondială FIFA 21, vizitați

https://www.ea.com/games/fifa/fifa-21/world-premiere-music.

În plus, puteți urmări @EASPORTSFIFA pe Twitter și Instagram pentru a vă asigura că nu ratați niciunul dintre evenimentele premierei mondiale FIFA 21!

Hits: 1

%d blogeri au apreciat: