EA SPORTS™ aduce UEFA EURO 2024™ pe terenul virtual în EA SPORTS FC™ 24 și EA SPORTS FC™ Mobile

Fanii își vor scrie propriul capitol din istoria fotbalului cu o actualizare gratuită* în EA SPORTS FC™ 24, disponibilă, și în EA SPORTS FC™ Mobile pe 12 iunie

Electronic Arts, Inc. (NASDAQ: EA) a anunțat actualizarea Festival of Football pentru EA SPORTS FC™ 24 și EA SPORTS FC™ Mobile, înainte de urmatorul turneu UEFA EURO 2024™. În această actualizare gratuită în joc*, fanii pot experimenta turneul autentic UEFA EURO 2024™ și toate cele 24 de federații calificate – și nu numai – pe PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Nintendo Switch™ și EA SPORTS FC™ Mobile. Jucătorii își pot conduce națiunile spre gloria europeană, în timp ce jucătorii cei mai buni din The World’s Game se confruntă pentru a deveni campioni ai Europei. 

„Nu am putea fi mai încântați să introducem pentru prima dată UEFA EURO 2024 în experiențele EA SPORTS FC, un turneu care creează atât de mult entuziasm, o competiție extraordinară și momente de neuitat în fiecare an”, a declarat Nick Wlodyka, SVP și Group GM, EA SPORTS FC. „Cu această actualizare a jocului, fanii pot face istorie alături de unii dintre cei mai buni jucători din Europa, trăind fiecare răsturnare de situație și emoție a experienței acestei competiții emblematice prin toate cele 24 de federații și o varietate de kituri autentice, stadioane reale, moduri de joc și multe altele”.

EA SPORTS FC™ 24 plasează jucătorii pe terenul din Germania cu o experiență imersivă UEFA EURO 2024™ care reflectă detaliile autentice ale turneului, de la actualizări ale echipamentului echipei naționale până la stadioane reale, precum și capete de vedete actualizate pentru a aduce chipurile celor mai buni jucători din Europa pe scena internațională.  

„Suntem încântați să anunțăm includerea UEFA EURO 2024 în cadrul EA SPORTS FC și să îl vedem în acțiune în cadrul viitoarei finale eEURO”, a declarat Guy-Laurent Epstein, Directorul de Marketing al UEFA. „EA SPORTS FC va permite milioanelor de fani să se conecteze și să experimenteze turneul ca niciodată până acum și să își conducă virtual națiunea favorită, din faza grupelor până la eliminatorii”.

Jucătorii își pot conduce țara, pot să joace ca vedetă a echipei naționale pe care au ales-o sau ca un jucător personalizat. Turneul din joc oferă jucătorilor o varietate de moduri în timp ce își croiesc drumul spre glorie: în modul turneu pentru un singur jucător, în kick-off sau față în față cu prietenii online.  

  • În modul Lead Your Nation, fanii se pot plasa în inima UEFA EURO 2024™, conducându-și națiunea spre victorie, luând cu asalt turneul ca un fotbalist real sau cu un jucător personalizat. Pe măsură ce parcurg etapele, fanii pot alege să parcurgă turneul ca jucător, bucurându-se în același timp de posibilitatea de a finaliza exerciții de antrenament pentru a câștiga PlayStyles, îmbunătățindu-și jocul în drumul spre trofeu.  
  • De asemenea, jucătorii pot experimenta UEFA EURO 2024™ într-un mod turneu pentru un singur jucător, care le permite să scrie (sau să rescrie) viitorul națiunii lor. Alegând între una dintre cele 24 de țări calificate sau o altă națiune europeană, fanii își pot croi drum prin grupe realiste și prin eliminatorii.  
  • În modul Kick-Off, fanii se pot provoca unii pe alții sau pot juca împotriva CPU AI într-o experiență autentică de turneu, selectând un meci din faza grupelor sau din runda eliminatorie, inclusiv meciul actualizat „Meciul zilei”, care reflectă meciurile autentice din turneu.
  • Prietenii pot, de asemenea, să se confrunte și să trăiască emoția turneului UEFA EURO 2024™ cu meciuri autentice în modul Prieteni online.  

Un set complet nou de „Provocări” va permite fanilor să experimenteze UEFA EURO 2024™ în timp ce câștigă recompense care pot fi deblocate/folosite în Football Ultimate Team, Cluburi, Cariere de jucător și Manager.

În plus, jucătorii se pot bucura de conținutul UEFA EURO 2024™ în Football Ultimate Team, cu o serie de campanii care au ca temă acțiunea live din Germania. Aceste campanii celebrează jucătorii pregătiți să își conducă națiunile pe Calea spre Glorie, vedetele revoluționare care apar în timpul fazei grupelor, Marile glorii ale jocului care au strălucit în turneele trecute și cei mai buni jucători din întreaga lună, în timp ce festivalul de fotbal aduce emoție și elemente de jucător actualizate în Football Ultimate Team.

UEFA EURO 2024™ va ajunge, de asemenea, pe EA SPORTS FC Mobile între 12 iunie și 25 iulie, cu un eveniment în joc în care utilizatorii pot experimenta campania completă cu toate cele 24 de țări calificate și pot intra în Key Match, o modalitate inedită de a juca anumite meciuri din lumea reală de la UEFA EURO 2024™. EA SPORTS FC Mobile va include, de asemenea, modul Tournament Mode pentru a juca meciuri PvE, subliniat de autenticitatea reală a jocului, cu două stadioane, steaguri și bannere ale echipelor naționale, tranziții de transmisie și melodia UEFA EURO 2024™.

Urmăriți aici trailerul oficial de joc pentru UEFA EURO 2024™ în EA SPORTS FC.

Citiți toate detaliile despre modul în joc UEFA EURO 2024™, disponibil acum în EA SPORTS FC 24 ca parte a celei mai recente actualizări Festival of Football, aici.

EA SPORTS FC™ 24 este acum disponibil pentru membrii PlayStation®Plus pentru a fi adăugat în catalogul lor până pe 17 iunie**, fiind momentul perfect pentru a te alătura clubului pentru turneul UEFA EURO 2024™ care va sosi în joc. De asemenea, membrii PlayStation Plus își pot începe experiența EA SPORTS FC sau își pot completa echipa existentă cu PlayStation Plus Football Ultimate Team Starter Pack***, care include 11 jucători netranzacționabili și un Icon Loan Player Pick.

EA SPORTS FC™ 24 este disponibil acum pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC și Nintendo Switch™.  Descărcați EA SPORTS FC Mobile de pe  App Store și Google Play Store pentru a avea acces la Jocul lumii în buzunarul dumneavoastră.     

Views: 8

Lasă un răspuns