E-Boda Revo R85 una dintre tabletele romanesti performante

Cred ca au ajuns destul de sus tabletele romanesti:Revo R85 integrează un procesor Quad Core de 1.6GHz, memorie RAM de 1GB şi GPU Quad Core, iar perioada de lansare este aproape optima tinand cont ca se apropie sfintele sarbatori de Craciun.

„Orice român ar trebui să se poată bucura de avantajele tehnologiei. De aceea, am început reînnoirea gamei de tablete E-Boda cu modelele de 7 inci şi 7.85 inci; ne-am propus să oferim utilizatorilor români aceleaşi standarde tehnologice pe care le oferă marile branduri, la un preţ accesibil tuturor,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „În acest moment, modelul Revo R85 este cea mai puternică tabletă din portofoliul nostru, cu un excelent raport calitate-preţ, acest lucru fiind confirmat şi de testele de tip benchmark,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

Carcasa solidă din aluminiu cu o grosime de numai 8.9 mm ascunde un puternic procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1.6 GHz, ce oferă rezultate remarcabile în benchmark-uri, obţinând un scor de 18.209 în AnTuTu. Astfel, Revo R85 mulţumeşte chiar şi cei mai exigenţi utilizatorii care vor putea naviga mai rapid prin meniul tabletei, între tab-uri sau pe paginile web, asigurându-le o experienţă multi-tasking fluidă. Mai mult, tableta permite rularea simultană a patru clipuri video la rezoluţie maximă, fără să se blocheze sau sacadeze. Sistemul de operare Android 4.2 şi memoria RAM de 1 GB contribuie la calitatea experienţei de utilizare prin timpi de reacţie mai rapizi, permiţând utilizatorilor să-şi personalizeze mai uşor meniul şi să facă tranziţia între ecrane sau aplicaţii, eliminând efectul de lag.

Ecranul tabletei a fost gândit pentru a răspunde nevoilor de divertisment ale utilizatorilor. Revo R85 are un display IPS de 7.85”, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli care, împreună cu procesorul grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz, transformă tableta într-un adevărat centru multimedia, utilizatorii având în permanenţă o sursă de divertisment la ei. Prin intermediul aplicaţiei Seenow preinstalate, aceştia pot viziona posturi TV, filme, seriale, documentare sau desene animate direct de pe ecranul tabletei, la o calitate video superioară. În plus, în prima lună, utilizatorii vor avea acces gratuit la secţiunile pe bază de abonament. Procesorul grafic Quad Core permite rularea a numeroase jocuri pentru Android, de la cele de tip casual sau puzzle, până la jocuri de strategie, arcade sau racing. Mai mult, modelul Revo R85 face faţă chiar şi jocurilor 3D cu grafică complexă. Memoria internă de 16 GB, extensibilă cu până la 32 GB, este suficientă pentru stocarea aplicaţiilor sau cărţilor electronice descărcate din magazinul Google Play.

Performanţele superioare ale tabletei Revo R85 o recomandă inclusiv pentru mediul de business. Dimensiunea ecranului de 7.85” reprezintă echilibrul perfect între portabilitate şi funcţionalitate. Tehnologia IPS oferă unghiuri largi de vizualizare pentru ca utilizatorii să parcurgă e-mailuri, documente, ziare, reviste sau cărţi electonice fără a-şi forţa privirea, manevrând în acelaşi timp tableta cu comoditate. Prin intermediul aplicaţiei Documents to Go preinstalate, utilizatorii pot deschide şi edita documente de tip PDF, PPT, DOC sau XLS direct de pe ecranul tabletei sau prin conectarea unei tastaturi. Mai mult, funcţia Wi-Fi Display, ce utilizează tehnologia Miracast, permite conectarea tabletei la un HDTV prin Wi-Fi, pentru a reda conţinutul direct pe ecranul unui televizor. Astfel, Revo R85 poate fi folosită inclusiv ca suport pentru prezentările de business. Utilizatorii care intră frecvent în video conferinţe pot ţine legătura cu partenerii lor de afaceri prin intermediul aplicaţiilor de tip VoIP precum Google Talk sau Skype, datorită camerei foto frontale.

Modelul Revo R85 menţine utilizatorii conectaţi în permanentă la Internet, fie prin intermediul reţelelor Wi-Fi, fie prin modemul USB 3G. Capacitatea bateriei de 4700 mAh asigură o autonomie de până la 7h de utilizare continuă, pentru ca tableta să facă faţă cu brio unei zile de lucru intense.

Tableta Revo R85 este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro şi în magazinele partenere la preţul recomandat de 749 lei. În plus, E-Boda vine cu o promoţie de lansare: primii 100 de cumpărători care comandă tableta de pe site-ul www.e-boda.ro primesc gratuit o husă cu tastatură în valoare de 70 lei.

Sunt aproape sigur ca va veni si aceasta in teste la mine pentru ca este o ocazie de a vedea la lucru o tableta de calitate mai buna.

Bucureşti, 18 noiembrie 2013 – Comunicat de presa E-Boda

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: