E-Boda Izzycomm Z77 in gama de tablete 3G

E-Boda își extinde portofoliul de tablete cu conectivitate 3G și lansează Izzycomm Z77. Noul model de tabletă aduce un design compact ce integrează un display de 7 inchi, procesor Mediatek Dual Core cu o frecvență de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB și funcționează pe sistemul de operare Android 4.1.2. Izzycomm Z77 este disponibilă în două variante de culori, negru și alb, la prețul recomandat de 399 lei.


”Fie că vorbim despre știri, rețele de socializare sau e-mailuri, trebuie să fim în permanență conectați. Astfel, am ales să extindem gama de tablete cu conectivitate 3G, pentru a răspunde nevoilor consumatorilr noștri de pretutindeni,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. ”Fie că au nevoie de funcția GSM, fie că sunt oameni de afaceri mereu pe drum sau fie că sunt amatori de multimedia, tableta Izzycomm Z77 oferă funcționalitate și divertisment oriunde și oricând,” adaugă Alexandru Drăgoiu.
Izzycomm Z77 combină toate funcționalitățile unui smartphone și ale unei tablete într-un singur dispozitiv. Carcasa compactă și ușoară oferă o manevrabilitate comodă a tabletei, chiar și cu o singură mână. Dimensiunile reduse ale modelului Izzycomm Z77 permit purtarea cu ușurință a tabletei în geantă, în fiecare zi. Astfel, datorită conectivității 3G și a funcției GSM, utilizatorii pot folosi tableta pe post de telefon mobil, profitând în același timp de avantajele unei tablete.
Procesorul Mediatek MT6577 Dual Core de 1,2 GHz, împreună cu memoria RAM de 512 MB, asigură navigarea fluidă prin meniul tabletei și rularea fără probleme a jocurilor și aplicațiilor. Utilizatorii sunt în permanență conectați la ultimele știri sau la noutățile prietenilor de pe rețelele de socializare, folosind fie o conexiune de date mobile, fie cea mai apropiată rețea Wi-Fi.
Ecranul cu o diagonală de 7 inci și rezoluție de 1024×600 pixeli permite navigarea pe Internet, citirea documentelor sau a cărților electronice și chiar vizualizarea filmelor și accesarea jocurilor, fără ca utilizatorii să își forțeze ochii. Cei mai activi dintre utilizatori, mereu în mișcare, au posibilitatea conectării unui mouse și a unei tastaturi la tabletă, prin intermediul unui cablu USB sau a conexiunii Bluetooth. Astfel, aceștia pot răspunde imediat la mailurile importante sau chiar redacta documente și prezentări PPT ca și cum ar folosi un notebook de mici dimensiuni. Memoria de 4 GB, extensibilă cu până la 32 GB, permite stocarea tuturor documentelor importante, poze, filme, jocuri și aplicații. Amatorii de filme au la dispoziție programele TV, filmele, serialele și documentarele preferate în orice moment, prin intermediul aplicației Seenow. Aceștia au acces gratuit la toate secțiunile pe bază de abonament în prima lună.
Modelul Izzycomm Z77 integrează sistem GPS, transformându-l în gadget-ul indispensabil pentru călătorii. Mai mult, tableta a fost gândită și pentru a veni în sprijinul șoferilor de taxi. Folosind suportul special de fixare în geam, aceștia vor putea accesa aplicaţiile pentru preluarea comenzilor și vor putea găsi mai uşor adresele necunoscute, având certitudinea că vor ajunge pe cel mai scurt traseu la destinaţie.
Tableta Izzycomm Z77 este disponibilă online, pe www.e-boda.ro, și în magazinele partenere la prețul recomandat de 399 lei.

București, 24 aprilie 2014 – E-Boda

Visits: 0

Lasă un răspuns