E-Boda își actualizează portofoliul de smartphone-uri și prezintă primul dispozitiv din noua gamă

E-Boda anunță lansarea primului dispozitiv din noua generație de smartphone-uri. Storm V50 este un smartphone de top care marchează extinderea gamei de produse E-Boda în zona diagonalei de 5 inci. Cu un design nou, compact și elegant, smartphone-ul încorporează un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2, oferind o experiență de utilizare superioară. Modelul Storm V50 poate fi achiziționat în două variante de culori, alb și negru, pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 599,99 lei.

Storm V50-2

”Ne dorim ca utilizatorii noștri să se bucure de toate avantajele pe care le poate oferi un smartphone de top. De aceea, venim în întâmpinarea lor cu o actualizare a întregii noastre game de smartphone-uri. Storm V50 este dispozitivul care marchează începutul modernizării portofoliului nostru. Ne-am propus să oferim clienților noștri un dispozitiv mobil elegant și performant care să se ridice la un nivel superior atât din punct de vedere al vitezei, cât și din punct de vedere al designului. În plus, Storm V50 devine un accesoriu util care se aliniază cu trendul celor mai noi smartphone-uri de pe piață, oferind un avantajos raport calitate-preț. Mai mult, aceasta este continuarea promisiunii noastre de a dezvolta în permanență portofoliul de produse, astfel încât să oferim clienților noștri cea mai bună soluție pentru nevoile lor de comunicare”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Pentru a maximiza experiența de utilizare, Storm V50 vine cu un procesor Quad Core Mediatek MT 6582 Cortex A7 cu o frecvență de 1,3 GHz, procesor grafic MALI 400 MP2, memorie RAM de 1 GB și rulează sistemul de operare Android 4.2. Astfel, utilizatorii pot naviga prin meniul telefonului, pe browser-ul preferat de Internet sau pe rețelele de socializare, fără a resimți efectul de lag. Modul dual-SIM permite fie utilizarea serviciilor a doi operatori diferiți simultan, fie utilizarea unui abonament de voce pentru un SIM și a unei cartele prepay de date mobile pentru celălalt SIM.

Cu o suprafață integral mată și o linie roșie laterală, designul smartphone-ului urmărește linii simple și elegante, definind noua gamă de dispozitive mobile E-Boda. Pentru o navigare cu ușurință pe Internet sau prin mailuri, accesarea jocurilor și aplicațiilor complexe, smartphone-ul integrează un ecran de 5 inci, fiind în același timp suficient de compact pentru o manevrare ușoară și pentru a fi transportat în buzunar. Pentru vizualizarea clară a imaginilor în unghiuri largi și o luminozitate superioară, ecranul este prevăzut cu tehnologie IPS cu o rezoluție de 480×860 pixeli. Camera foto principală de 8 MP este cea mai performantă din portofoliul de produse E-Boda și permite captarea unor imagini de o calitate superioară și editarea lor direct din telefon. Mai mult, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile și posturile TV preferate prin intermediul aplicațiilor Seenow și Antena Play preinstalate. Astfel, Storm V50 poate fi utilizat atât pentru îndeplinirea task-urilor urgente de birou, cât și pentru divertisment.

În ceea ce privește spațiul de stocare, Storm V50 are o capacitate de 8 GB care poate fi extinsă prin intermediul unui card micro SD de până la 32 GB. În acest fel, utilizatorii nu trebuie să renunțe la documentele pentru birou în favoarea cărților și fotografiilor preferate. Mai mult, smartphone-ul poate fi personalizat cu orice accesoriu din gama COMPANION și poate fi conectat wireless la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream.

Storm V50 este un smartphone compact și rezistent care răspunde atât celor mai noi tendințe din punct de vedere al designului, cât și nevoilor utilizatorilor pentru o performanță superioară. Dispozitivul este disponibil pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 599,99 lei.

București, 9 octombrie 2014 – E-Boda

Visits: 0

Lasă un răspuns