E-Boda Full Stream conectarea completa la televizorul tau

E-Boda lansează Full Stream, gadgetul ce permite conectarea prin wireless a unui smartphone, tablete, laptop sau PC cu un televizor cu port HDMI. Astfel, indiferent de sistemul de operare al gadget-urilor lor, folosind o conexiune wireless, utilizatorii pot reda conținutul de pe dispozitivul lor pe un televizor, transformându-l cu ușurință într-un Smart TV. În același timp, Full Stream asigură funcția dual display, ce oferă posibilitatea de a naviga în continuare pe smartphone, tabletă, laptop sau PC fără a întrerupe conexiunea.

Full Stream_1”Smartphone-urile, tabletele sau notebook-urile sunt prezente în permanență în viața noastră, iar românii își doresc o experiență cât mai completă de utilizare de la toate aceste dispozitive. Și tocmai asta le oferim prin Full Stream,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. ”De acum, o tabletă sau un smartphone poate deveni sursă dublă de divertisment pentru toți membrii unei familii, care se pot bucura de tipuri diferite de conținut pe același dispozitiv, rezolvând și problema cablurilor incomode. Mai mult, oricine își poate transforma televizorul într-un Smart TV,” adaugă Alexandru Drăgoiu.
Full Stream integrează un procesor AM 8251 și o memorie RAM de 128 MB. Dispozitivul este compatibil cu orice smartphone, tabletă, laptop sau PC dotate cu sistemele de operare Android 4.0 sau versiunile ulterioare, iOS 6 sau versiunile ulterioare, Mac 10.7 și Windows XP/7/8. Prin intermediul aplicației EZcast acestea pot fi conectate la orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unei conexiuni wireless.
Full Stream oferă o experiență de utilizare intuitivă. Este suficient ca utilizatorii să își instaleze pe dispozitivul lor (smartphone/ tabletă/ laptop/ PC) aplicația EZcast și să conecteze Full Stream la un televizor cu port HDMI. Prin intermediul conexiunii wireless, aparatul face legătura între smartphone, tabletă, laptop sau PC și televizor. Utilizatorii pot reda un timp de conținut pe televizor, iar în același timp își pot continua activitatea pe același dispozitiv.


Astfel, Full Stream permite utilizatorilor să vizualizeze filme pe televizor, direct de pe tabletă sau laptop, iar în același timp pot continua să navigheze pe internet, își pot verifica e-mailurile sau socializa cu prietenii pe Facebook sau iniția apeluri voce. În zona de business, in timpul video-conferințelor realizate prin intermediul aplicațiilor de tip VoIP, participanții pot reda simultan prezentările de pe laptop conectând Full Stream la un proiector, fără a întrerupe convorbirea. În timpul călătoriilor, cei mici se pot distra urmărind desenele animate preferate pe televizorul hotelului, în timp ce părinții fac traseul următoarelor excursii pe același dispozitiv. Cu ajutorul dispozitivului Full Stream, utilizatorii pot transforma cu ușurință orice televizor cu HDMI într-un Smart TV.
Full Stream va fi disponibil online, pe www.e-boda.ro, la prețul recomandat de 199 lei. Mai multe detalii se găsesc pe fullstream.e-boda.ro.

Pentru ca am fost prezent impreuna cu cei mai importanti jurnalisti si bloggeri la evenimentul de la Cafeneaua Charme de pe strada Smardan voi atass si cateva poze.

10 aprilie 2014 – E-Boda

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: