E-Boda anunță campania de reduceri pentru toată gama de accesorii

E-Boda anunță campania de reduceri pentru toată gama de accesorii pentru dispozitivele mobile din portofoliu. Începând cu data de 2 februarie, în limita stocului disponibil, husele pouch, husele cu tastatură, husele tip flip, foliile și accesoriile auto vor fi disponibile la prețuri cuprinse între 4,99 lei și 19,99 lei, online, pe www.e-boda.ro.

Husa smartphone pouch7

Accesoriile au fost concepute pentru a oferi o experiență mai bună de utilizare a smartphone-urilor și tabletelor. Husele sunt confecționate din piele ecologică cusută pe contur și sunt capabile să asigure o protecție ridicată a smartphone-urilor și tabletelor, indiferent de modul de utilizare al acestora. Pentru a reduce efectul de fricțiune și impactul în cazul unui șoc fizic, acestea sunt prevăzute pe interior cu un material aderent și amortizor, care asigură stabilitate, fermitate și protecție dispozitivelor aflate în husă. Realizate dintr-un material rezistent, atent finisat, acestea sunt disponibile în variantă flip, pouch și cu tastatură pentru tablete, iar pentru smartphone-uri în variantă pouch, de culoare neagră și albă.  Colecția include huse din piele ecologică atent finisate, pentru o gamă largă de tablete cu ecran cu dimensiuni de 7’’, 7.85’’, 8’’, 9”, 9,7” și pentru majoritatea smartphone-urilor cu display de 3,8’’, 4’’ și 4,5’’.

Husele cu tastatură integrată au fost create pentru a crește funcționalitatea tabletelor la birou sau acasă și sunt compatibile cu dispozitivele prevăzute cu port micro USB. Modelul mutifuncțional poate fi utilizat cu ușurință pe post de suport landscape pentru vizionarea filmelor sau a prezentărilor de business.

București, 2 februarie 2015 – E-Boda

Visits: 1

Lasă un răspuns