Duelul România-Polonia, The Rise Of Titans

Astăzi începe competiția ”The Rise Of Titans”, eveniment live de modding GeForce Garage, în cadrul căreia o echipă românească de modderi se va duela cu specialiștii polonezi. Cei mai cunoscuți modderi din cele două țări sunt Tudor “Monstru” Bădică și Staszek “Tips” Wiertelak. Cei doi vor crea un show de modding și overclocking pentru fanii DYI.

The Rise of Titans - Team Romania

The Rise of Titans e o competiție amicală, în urma căreia câștigătorul va fi comunitatea, care va învăța de la cei mai buni specialșiti din domeniu cum se construiește un sistem personalizat.

Evenimentul va avea loc în Polonia și va fi transmis pe canalele de social media ale NVIDIA:

Link către pagina evenimentului (NVIDIA România): https://www.facebook.com/events/727266797448550/

Agendă:

MIERCURI

  • 19:00 – Start

JOI

  • 10:00 – Bună dimineața din GeForce Garage
  • 15:30 – Watercooling, benchmark cu GTX 1080TI
  • 20:30 – Finala

Stream-urile vor surprinde momente-cheie ale build-ului, iar comunitatea va putea alege la un moment dat prin vot piesele care vor customiza sistemele concurenților.

George “Papa Jock” Potecă și Tudor “Monstru” Bădică și-au unit forțele pentru prima dată în 2016, când au construit Toolcase, un sistem modat de gaming cu preț redus. O mare parte a procesului de modare a avut loc live, în fața fanilor prezenți la LSE LanParty. Sistemul de 600 dolari a fost primul mod construit live la un show din România. Următorul pas a fost logic: reprezentarea României la un battle live: GeForce Garage – The Rise of Titans. Echipa formată din Papa Jock și Monstru îi va înfrunta pe Staszek “Tips” Wiertelak și Jarek “Blackwhite” Arczynski, din Polonia.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: