DTS TRAVEL AGENCY si un mod original de a trata dintii

Cine spune ca dintii nu sunt importanti? Nu trebuiesc neglijati pentru ca merita. Dar uneori pasta de dinti nu poate rezolva toate problemele de sanatate stomatologica si de multe ori bugetul nu ajuta.
DTS TRAVEL AGENCY este o agentie de turism aparte as putea spune originala in peisajul autohton.

 

Pentru ca are cele mai bune oferte pentru programele de turism dentar, pacientii economisind, in medie, 4.800 de euro, adica 60% din costul unui tratament stomatologic solicitat in tara de provenienta. De exemplu, in Romania sunt preturi de doua sau chiar trei ori mai mici fata de regiunea vest-europeana, tratamentele fiind la aceleasi standarde de calitate cu cele din clinicile din Statele Unite sau Europa de Vest. De asemenea, perioada pe care pacientul trebuie sa o aloce pentru astfel de interventii este mult mai scurta.

 

 


Turism dentar nu inseamna doar bilete de avion, o cazare si un plan de tratament ci un sistem integrat international un schimb de servicii unde si Romania isi gaseste locul si competitorii. Si asta pentru ca in Romania inca mai exista specialisti in stomatologie care isi cunosc foarte bine meseria si percep sume mai putin agresive. Este adevarat ca acest serviciu este mai interesant pentru strainii care vin in Romania insa DTS TRAVEL AGENCY este interesata in cea mai mare parte de romani si proiectele acestora de vacanta in strainatate si nu numai. Este cunoscut ca atunci cand ajungi in strainate iti sunt foarte utile asigurarile medicale unde tot cel mai bine o astfel de agentie specializata te poate ajuta. Si atunci este foarte simplu alegi una dintre destinatiile internationale propuse de DENTAL TOURING SERVICES si pleci la pachet si cu asigurarea medicala. Si toata lumea spune ca ai de unde alege: circuite, sejururi, curse charter, cazari in Romania, bilete de avion, asigurari medicale, turism dentar, turism seniori, turism scolar, intruniri, rent-a-car, organizari conferinte, congrese, reuniuni, team-building, organizari evenimente.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: