DRESSBOX le asigură femeilor cele mai elegante ținute, de la case renumite de modă, la cele mai accesibile costuri

Eleganța și prestigiul la un eveniment important sunt, înainte de toate, marcate prin ținută, iar doamnele și domnișoarele știu cel mai bine asta. De la covorul roșu pe care sunt fotografiați invitații la privirile admirative pe care le atrag, nicicând feminitatea nu este mai bine completată decât atunci când este purtată o rochie frumoasă. Totuși, cele mai apreciate piese vestimentare au, de regulă, prețuri destul destul de mari. Astfel a apărut DRESSBOX, un serviciu care pune la dispoziția clienților cele mai dorite ținute, dar fără costuri greu de susținut.Showroom-ul Dressbox (3)

DRESSBOX a fost lansat după o muncă susținută de-a lungul a opt luni cu scopul de a deveni cel mai de încredere partener pentru cele mai frumoase evenimente. În prezent, DRESSBOX a ajuns, la un an de zile de la lansare, cel mai apreciat serviciu de tipul acesta. Startul s-a bazat pe rațiuni practice, de a plăti mai puțin pe ținute de calitate, iar acum a ajuns cea mai sigură sursă pentru a avea cea mai elegantă rochie dedicată unui eveniment special din viața fiecăruia. Marele avantaj al închirierii, spre deosebire de cumpărare, este că o femeie are astfel ocazia să poarte rochii deosebite, din materiale de bună calitate, prezentate doar în reviste sau la prezentări de modă.

„Când ne-am gândit să pornim la drum cu DRESSBOX, ne-a motivat scopul practic: de ce trebuie să fie eleganța scumpă. Aceasta este neprețuită, așa că am urmărit să reducem costul acolo unde el n-ar trebui să fie prea mare. Știm, totodată, cât de util și important este să fii în pas cu tendinţele modei. Felul în care te simți nu este reprezentat de prețul unui produs, ci de cum acesta îți reflectă stilul și ceea ce ești. Acum, piața și clientele care au încredere în noi ne-au demonstrat că ceea ce facem este foarte bine și ne putem continua planul de a transforma DRESSBOX într-un brand național. Ne bucurăm să putem oferi publicului nostru, unul feminin, pasionat de modă și din ce în ce mai cultivat și mai exigent, acele produse de care are nevoie în acele momente speciale. Aceste lucruri ne motivează și ne sporesc optimismul pentru 2016“, a declarat Daniel Penciuc, în calitate de fondator DRESSBOX.

Când vine vorba de costuri, produsele DRESSBOX au prețuri cuprinse între 150 și 1.000 de lei. Acestea sunt însă vestimentații care în magazine, în cazul achiziției, pot ajunge și la câteva mii de euro. Media închirierilor a crescut de când DRESSBOX a introdus și seriile de accesorii care pot fi închiriate. Astfel, ținuta este completă și perfectă pentru o seară specială. Ca impact în mediul virtual, site-ul serviciului a ajuns în ultimele 30 de zile la peste 100.000 de vizite, dar sunt și sute de cliente care vin direct în showroom. În prezent, colecția cuprinde peste 1.000 de rochii și accesorii, dar este în continuă extindere. Pentru anul acesta, DRESSBOX estimează o creștere semnificativă față de 2014. Aceasta se datorează, în primul rând, creșterii în popularitate a serviciului, dar și a evoluției pozitive a mediului online. Potrivit estimărilor companiei, odată cu începerea sezonului de evenimente DRESSBOX va ajunge la o medie de 400-500 de închirieri pe lună.

Despre DRESSBOX

DRESSBOX este un serviciu de închiriat rochii și accesorii, care a debutat pe piața din România în aprilie 2014. În prezent, portofoliul cuprinde peste 1.000 de ținute și bijuterii autentice de la peste 50 de designeri de top. DRESSBOX a pornit de la un scop practic: costul redus pentru o ținută de înaltă calitate. Prețurile sunt cu până la 90% mai mici decât în magazine și sunt disponibile ținute de la Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Saint Laurent, Dolce&Gabbana sau Vivienne Westwood. Odată cu costul redus, DRESSBOX își ajută clientele și să economisească timp. Prin intermediul platformei dressbox.ro, acestea își pot alege ținutele și le sunt livrate direct acasă. DRESSBOX se adresează celor care vor să experimenteze cu branduri și stiluri noi și care prețuiesc eleganța, fără a investi o avere în haine. DRESSBOX este și pe Facebook.

București, 6 octombrie 2015 – DRESSBOX

Visits: 1

One thought on “DRESSBOX le asigură femeilor cele mai elegante ținute, de la case renumite de modă, la cele mai accesibile costuri

Lasă un răspuns