DRESSBOX anunță planurile pentru Black Friday 2015: rochii spectaculoase de închiriat la prețuri mai mici ca niciodată

DRESSBOX este un serviciu dedicat închirierii ținutelor de gală. A fost lansat în urmă cu peste un an, iar pentru Black Friday 2015 propune unele dintre cele mai atrăgătoare rochii la prețuri neașteptat de mici. În portofoliul DRESSBOX se regăsesc ținute de la branduri consacrate, cum ar fi Cavalli, Gucci, Versace sau Lanvin, acestea fiind printre cele mai populare alegeri ale clientelor. Pentru marele eveniment al reducerilor, serviciul oferă reduceri de până la 500 de lei pentru o colecție de peste o sută de rochii

Ținutele DRESSBOX care se vor găsi la preț redus de Black Friday sunt perfecte pentru evenimentele sfârșitului de an, cum ar fi petrecerile corporate, de Crăciun sau Revelion, ori pentru baluri organizate în acest sezon. Colecția de unde clientele pot alege cuprinde produse de la case de modă și designeri de renume internațional, precum Dolce&Gabbana, Gucci, Bottega Venetta, Blumarine, Lanvin, Saint Laurent, Herve Leger, Roberto Cavalli, Valentino, Dior, Badgley Miscka și mulți alții.

Showroom-ul Dressbox (2) Showroom-ul Dressbox (3)Câteva dintre cele mai populare modele care se bucură de reduceri foarte mari sunt rochiile Dolce&Gabbana, cu preț redus de la 1.190 de lei la 690 de lei, Bottega Veneta, de la 995 la 495 de lei, Blumarine, cu reducere de la 995 la 495 de lei sau modelul Herve Leger, redus de la 590 la 290 de lei.

Înainte de Black Friday 2015, DRESSBOX a avut un prim an de succes pe piața din România, iar clientele s-au arătat încântate de faptul că au acces la o garderoba impresionantă de rochii pe care le admirau pe covorul roșu sau pe podiumurile internaționale de modă. Seriviciul a atrat atenția și a numeroase vedete din România, precum Andreea Marin, Jojo, Elena Gheorghe, Andra, Lili Sandu sau Andreea Bănică, care au ales DRESSBOX pentru o apariție de efect la diferite evenimente modene sau la emisiuni TV.

Despre DRESSBOX

DRESSBOX este un serviciu de închiriat rochii și accesorii, care a debutat oficial pe piața din România în octombrie 2014. În prezent, portofoliul cuprinde peste 1.000 de ținute și bijuterii autentice de la peste 50 de designeri de top.

DRESSBOX a pornit de la un scop practic: costul redus pentru o ținută de înaltă calitate. Prețurile sunt cu până la 90% mai mici decât în magazine și se găsesc disponibile creații semnate de Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Saint Laurent, Dolce&Gabbana sau Vivienne Westwood. Odată cu costul redus, DRESSBOX își ajută clientele și să economisească timp. Prin intermediul platformei dressbox.ro, acestea își pot alege rapid și comod ținutele care le sunt livrate direct acasă.

București, 16 noiembrie – DRESSBOX

Visits: 3

Lasă un răspuns