DISNEY MOVIES ON DEMAND acum pe SEENOW

Copiii dar nu numai  vor deveni fericiti pentru ca asa cum am scris aici parteneriatul Evolio & Seenow la lansarea SMART TV.

Începând cu luna februarie 2014, DISNEY MOVIES ON DEMAND, o colecție impresionantă de povești clasice și aventuri extraordinare, a devenit disponibilă utilizatorilor SEENOW din România.

DMOD in Seenow 2

SEENOW este primul serviciu de live TV și Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele: PC, smartphone și tabletă cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung și LG precum și Smart TV Box Evolio.

Desene animate ca “Wall-E”, “Pinochio”, “Finding Nemo” sau “Cars” și filme precum “Enchanted”, “Marry Poppins” sau “George of the Jungle” sunt doar câteva din titlurile pregătite pentru a fi disponibile consumatorilor de toate vârstele.

“Suntem incantati sa introducem in premiera pentru Romania pachetul de filme cel mai îndrăgit de la Disney. Valoarea filmelor Disney este dată de caracterul lor atemporal și de faptul că pot fi văzute și revazute de oricare membru al familiei. SEENOW își susține astfel promisiunea de a fi serviciul cu cea mai mare diversitate și valoare a conținutului oferit clienților săi.”  – Cătălin Clemente (Director Sales si Marketing al Direct One S.A.)

Colecția filmelor Disney este disponibilă pe SEENOW în cadrul pachetului AVANTAJ. Acest pachet conține peste 800 titluri de filme, documentare și seriale, împărtite în mai multe secțiuni precum: Filme Hollywood, Filme românesti, Bollywood, Documentare, Lifestyle, AXN Now, Cartoon Network și, bineînteles, Disney Movies on Demand.

Oferta de filme SEENOW conține o selecție de filme artistice din anii trecuți sau foarte noi, lansate la scurt timp după ieșirea din cinema, seriale AXN NOW și Filmbox, filme românești și indiene, desene animate, documentare HD și posturi de radio pentru o experiență completă de entertainment. În plus, tot in SEENOW ai și secțiunea Filme Premium care oferă o librărie de filme în regim de închiriere, printre care și cele mai noi lansări din cinema.

Foarte important pentru utilizatorii noi, care vor să testeze serviciul, pe SEENOW există o zonă de conținut gratuit foarte diversificată și generoasă, secțiunea Freezone, pe care o poți accesa instant.

Pentru utilizatorii din afara României SEENOW și cu o ofertă de conținut dedicată de canale TV și filme românești.

Serviciul SEENOW este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom și să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet. 

Visits: 0

Lasă un răspuns