Designul unic întâlneşte calitatea perfectă a imaginilor: AOC prezintă noile display-uri IPS cu stand asimetric

AOC își extinde gama de monitoare stilate cu două noi modele, menite să încânte chiar şi atunci când sunt închise: design-ul cu margine subţire, aproape inexistentă, a modelelor AOC I2481FXH (23.8″ / 60.5 cm) şi AOC I2781FH (27″ / 68.6 cm) în combinaţie cu standul asimetric din metal fac ca aceste noi modele să iasă în evidenţă. Însă spectacolul continuă şi în momentul când sunt aprinse: panel-ul IPS asigură o afişare consistentă a culorilor, un contrast puternic şi detalii extraordinare ale imaginilor.

3

Design de calitate superioară si calitate a imaginilor; monitorul AOC I2481FXH cu panel IPS si stand asimetric

Design unic si cu stil

Monitorul de 23.8 inch (60.5 cm) AOC I2481FXH şi cel de 27 inch (68.6 cm), AOC I2781FH, ies în evidenţă prin design-ul îndrazneţ cu stand asimetric de metal, o caracteristică unică a acestor monitoare AOC. Pentru a arăta impecabil, ambele monitoare sunt ultra-slim, cu margini aproape inexistente: rama modelului I2481FXH este de aproxinativ 7.5 mm lăţime, în timp ce a modelului I2781FH este de aproxinativ 9.9 mm. În acest fel, ambele sunt o adiţie atrăgătoare pentru orice utilizator interesat de aspect.

Imagini spectaculoase, unghiuri de vizualizare ultra-wide

Cele două monitoare impresionează şi mai tare atunci când monitorul este aprins: graţie panel-ului IPS cu rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, utilizatorii se pot bucura nu doar de unghiuri de vizualizare de 178°, ci şi de imagini spectaculoase ce redau cu acurateţe culorile, contrast impecabil şi detalii remarcabile. Tehnologia Flicker FREE reduce luminozitatea fără efect de scintilaţie, pentru a reduce disconfortul ocular chiar şi după o perioadă îndelungată în faţa monitorului.

Practic şi fiabil

Graţie slot-urilor pentru HDMI şi VGA, noile monitoare pot fi uşor conectate la diverse dispozitive precum DVD playere sau console, în funcţie de preferinţele utilizatorului. În plus, acestea prezintă şi slot jack, pentru cei ce preferă să asculte la căşti.

Modelul AOC I2481FXH este disponibil începând cu luna octombrie 2015, iar modelul AOC I2781FH începând cu luna decembrie, la preţul de 999 RON, respectiv 1.399 RON. Monitoarele AOC vin însoţite de garanţie de 3 ani şi serviciul online .

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de display-uri LCD la nivel global.

Amsterdam, 6 Octombrie 2015 – AOC

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: