Descoperiți o experiență de divertisment imersivă și sunetul extraordinar Sonos, cu produse disponibile la prețuri speciale

Odată cu scăderea temperaturilor, cu toții simțim dorința de a ne relaxa într-o zi ploioasă de toamnă, alături de o cană cu ceai și o pătură pufoasă, vizionând filmul ori serialul preferat. Așadar, momentul mult așteptat a sosit – este timpul perfect pentru a ne bucura de aceste mici plăceri în intimitatea propriei locuințe.

Pentru ca experiența să fie una completă și reușită, pe lângă o imagine clară, sunetul este un element esențial pentru a te bucura cu adevărat de un moment de relaxare, acasă.

Astfel, de Black Friday, Sonos vine în întâmpinarea audiofililor și cinefililor cu oferte promoționale de până la 20% aplicate mai multor produse, inclusiv soundbar-uri, menite să aducă atmosfera specifică sălilor de cinema în propriile locuințe ale utilizatorilor.

Sunet extraordinar, perfect pentru orice producție cinematografică

Fie că vorbim despre filme de comedie, de acțiune, romantice sau chiar horror, vizionarea producției preferate poate fi una dintre cele mai bune opțiuni de petrecere a timpului alături de cei dragi, dar și de reîncărcare a bateriilor după o săptămână agitată la birou.

Pentru o experiență cinematografică specifică sălii de cinema, o parte dintre utilizatori ar putea crede că alegerea filmului este suficientă, însă acest lucru nu este tocmai corect. Orice imagine proiectată va fi cu mult intensificată dacă sunetul este perfect redat, armonizat și echilibrat, acesta fiind un element definitoriu pentru o experiență de vizionare cu adevărat reușită.

Astfel, pentru cei ce îndrăgesc filmele de acțiune și nu numai, Sonos recomandă soundbar-ul Arc – partenerul ideal indiferent de titlul producției alese. Acesta dispune de unsprezece difuzoare interne și este compatibil Dolby Atmos, livrând un sunet extraordinar și detaliat, perfect sincronizat cu scenele de maximă intensitate ce rulează pe ecran. Pentru o experiență și mai autentică, subwoofer-ul Sonos Sub va oferi un bass echilibrat, iar două drivere proiectate cu precizie vor elimina vibrațiile, oferind astfel un sunet lipsit de distorsiuni, pentru o experiență de vizionare fără cusur.

Cinefilii romantici se pot bucura, de asemenea, de un weekend reușit vizionând filmul preferat într-o atmosferă relaxată, acasă, bucurându-se de o porție de popcorn sau de tipul de pizza preferat. Fie că vorbim despre producții consacrate ori despre producții noi, sunetul joacă un rol cel puțin la fel de important precum calitatea imaginii. În acest sens, soundbar-ul Ray oferă  sunet remarcabil, care-i ajută pe utilizatori să audă toate detaliile, transformând întreaga experiență într-una imersivă. Datorită tehnologiei TruePlay intergrată în soundbar-ul Ray, sunetul va fi perfect optimizat pentru actustica unică a încăperii în care acesta este amplasat.

Cei mai nostalgici a căror copilărie a fost marcată de anumite producții precum Scooby-Doo, The Jungle Book, The Flintstones sau Dexter’s Lab, pot profita de toamna aceasta și pot relua seriile care-i făceau cândva atât de fericiți. Și pentru că este o experiență definită de nostalgie, soundbar-ul Beam Gen 2 amplifică sunetul, sincronizându-l perfect cu fiecare emoție generată de producțiile preferate ale utilizatorilor. Acesta oferă o experiență imersivă, cu un plus de profunzime și claritate, armonizând perfect frecvențele înalte și medii, iar pentru ca experiența să fie una completă, utilizatorii pot adăuga subwoofer-ul Sub Mini, care va face posibilă păstrarea calității sunetului, datorită bass-ului atent echilibrat.  

Sunet extraordinar, potrivit oricărui tip de activitate

Pentru cei ce adoră atât călătoriile, cât și petrecerile, boxele Sonos Roam și Roam SL sunt cei mai buni companioni – flexibilitate nelimitată și sunet dincolo de așteptări. Astfel,  ambele modele de boxe portabile ale companiei americane oferă un sunet clar și puternic oricunde și oricând, chiar și într-o drumeție pe munte. Și cum vremea poate fi imprevizibilă mai ales în zonele montane, alături de Sonos Roam utilizatorii se vor putea bucura de conținutul preferat fără înreruperi, în timp ce seara se vor putea distra pe ritmurile preferate redate cu ajutorul boxei portbaile Roam SL, în mod clar și precis.

Cei care preferă o atmosferă liniștită și călduroasă se pot delecta cu ritmurile preferate de jazz sau muzică clasică, redate cu ajutorul boxei Sonos Five. Aceasta va reda atent notele joase și intense, în timp ce arhitectura etanșă va elimina ecoul, iar o pereche de tweetere laterale cu unghi precies va dispersa sunetul. 

Produsele Sonos oferă utilizatorilor opțiunea de a-și crea propriul ecosistem care să completeze perfect armonia propriei locuințe. Datorită conectării rapide facilitată de tehnologia Wi-Fi, produsele Sonos sunt perfecte pentru utilizarea multi-room și oferă o integrare armonioasă pentru mai multe dispozitive, ducând astfel experiența de audiție la nivelul următor.

Acum, tot ceea ce le rămâne de făcut utilizatorilor este să adauge în coș produsele preferate Sonos disponibile la prețuri speciale de Black Friday și să se bucure de sunetul extraordinar Sonos, totul într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

Produsele Sonos pot fi achiziționate din magazinele retailerilor parteneri din România – eMAG, AV Store și Altex, dar și din magazinul Sonos aflat în locația AudioMonkey, în București.

Views: 0

Lasă un răspuns