Descoperă divertismentul fără limite cu noul Sony Xperia™ E4

  • Măiestria recunoscută a design-ului Sony aduce durabilitate, eleganță și ușurință în utilizare
  • Arată bine, sună bine – afișaj qHD de 5 inci cu IPS pentru cel mai bun unghi de vizualizare, calitate înaltă de redare a sunetului și PartyShare, aplicația socială pentru muzică
  • Bateria puternică, de 2300mAh, care durează până la două zile și mod Ultra STAMINA
  • Disponibil pe alb și negru, cu teme UI personalizabile și huse variate, care să se potrivească propriului stil

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) lansează astăzi noul smartphone Xperia™ E4, care oferă ușurință în utilizare, ecran mare pentru divertisment și o baterie puternică, cu performanțe ridicate, toate într-un dispozitiv de înaltă calitate, la un preț accesibil.

03_Xperia-E4

“Cu Xperia E4, ne-am dorit să oferim utilizatorilor unele dintre caracteristicile premium Sony pe care aceștia le așteaptă, cu o ușurință în utilizare incomparabilă, la un nivel de preț extrem de competitiv”, a declarat Tony McNulty, Vice Președinte, Value Category Business Management la Sony Mobile Communications. “Cu setări facile, un ecran mare și o baterie fără rival, cu o durată de până la două zile, am creat un dispozitiv mobil pentru divertisment, ce va rămâne mereu activ, oriunde ai fi.”

Ușurință în utilizare, din primul moment în care este pornit

Xperia E4 este construit astfel încât să asigure ușurință în utilizare, cu acces rapid la aplicațiile favorite și experiențe plăcute în folosire.

Xperia E4 permite prioritizarea activităților din zilele încărcate, cu ajutorul bateriei cu durată de funcționare de până la două zile.

Suprinderea cadrului perfect nu a fost niciodată mai ușoară, cu modul Automat de recunoaștere a scenei, funcții care accentuează calitatea imaginii și aplicații pentru camera foto incluse, pentru fotografii superbe cu efort minim.

Pentru a obține cât mai mult de la smartphone-ul tău, Xperia E4 este construit astfel încât schimbarea setărilor acestuia se face mai repede ca oricând, prin accesarea tab-ului “setări rapide” din partea de sus a ecranului principal. Actualizările de sistem asigură utilizatorilor accesul facil la cele mai bune software-uri disponibile.

Pentru cei care folosesc pentru prima dată Xperia, trecerea de la un alt dispozitiv Android, iOS sau Blackberry se va face super rapid. Aplicația Xperia™ Transfer permite transferul contactelor, pozelor, bookmark-urilor, aplicațiilor, muzicii, mesajelor și altele, fără efort sau grija de a pierde ceva important.

Descoperă calitatea renumitului design Sony

Xperia E4 depășeste așteptările în materie de eleganță, cu personalitate și aspect la superlativ, detalii de calitate în materie de design, trăsături inconfundabile marca Sony.

Structura și suplețea, alături de design-ul OmniBalance aduc o adevărată plăcere senzorială utilizării dispozitivului, în timp ce ecranul rezistent la zgârieturi îi conferă durabilitate.

Pe lângă acestea, Xperia E4 are detalii de design care se regăsesc în mod uzual în rândul smartphone-urilor super premium, precum butonul de pornire din aluminiu, cu o formă ce oferă precizie în utilizare, alături de inelul distinctiv al camerei foto, din oțel inoxidabil.

Disponibil în culorile clasice alb și negru, accesibilul Xperia E4 păstrează renumitul aspect premium al produselor Xperia. Pentru amprenta proprie a utlizatorului și crearea propriului stil, Xperia E4 vine cu teme UI personalizabile și accesorii asortate pentru schimbarea înfățișării. Experiențele merg și mai departe, alături de seria largă de accesorii Sony, printre care boxele BSP10 Bluetooth® și căștile SBH60 Stereo Bluetooth®.

Bateria cu durată de funcționare de până la două zile garantează performanțe superioare

Cele mai recente smartphone-uri Sony au devenit rapid cunoscute pentru durata prelungită a bateriei. Xperia E4 beneficiază de această expertiză, cu o baterie puternică integrată, de 2300mAh, care asigură o durată de funcționare de până la două zile¹, astfel încât dispozitivul nu trebuie încărcat în fiecare seară. Dacă nu este suficient, utlizarea bateriei poate fi optimizată print intermediului modului STAMINA și Ultra STAMINA, cu ajutorul cărora telefonul poate funcționa până la o săptămână, cu funcțiile de bază.

Pe lângă durata bateriei, utilizatorii beneficiază și de viteze mari. Un procesor Quad-core super performant de 1,3 GHz grație căruia pot fi rulate numeroase aplicații simultan, naviga pe internet sau urmări fișiere video. Procesorul de 1GB de RAM oferă performanțe și viteze la superlativ, fără epuizarea bateriei. Cu 8GB de stocare, Xperia E4 are suficient spațiu pentru salvarea conținutului preferat.

Divertisment în mișcare

Divertismentul este incontestabil esența dispozitivului Xperia E4. Cu un ecran qHD de 5 inci și IPS pentru cel mai bun unghi de vizualizare, utilizatorii se pot bucura de divertisment de calitate oriunde s-ar afla, în timp ce difuzoarele Sony de calitate superioară oferă sunetului claritate și profunzime.

Noua aplicație Sony PartyShare permite oricui să își împărtășească muzica direct de pe telefonul mobil prin Wi-Fi Direct, cu toată lumea din încăpere, devenind astfel DJ pentru prieteni. PartyShare poate fi de asemenea utilizată și pentru a strânge și împărtăși poze de la petrecere. Aplicația PartyShare este preinstalată pe Xperia E4 și este, de asemenea, disponibilă de astăzi în Play Store pentru toate produsele Xperia și smartphone-urile cu Kitkat sau versiuni Google OS recente.

Camera principală de 5MP cu HDR include o serie de aplicații dedicate, printre care AR fun, Live pe YouTube™, Retușare Portret, Poză cu sunet, Timeshift burst, Efect AR, Social live, Efect creativ și Panoramă. Camera frontală de 2MP este dotată cu o aplicație specială pentru selfie-uri de calitate superioară.

Xperia E4 este alegerea perfectă pentru utilizatorii care sunt în căutarea unui smartphone ușor de utilizat, de calitate, cu divertisment la superlativ și durabil. Dispozitivul va fi lansat la jumătatea lunii februarie și va include și o variantă Dual SIM.

Londra, 10 februarie 2015 – Sony Mobile Communications

Views: 0

Lasă un răspuns