Depaseste cel mai rapid tur al lui Charles Leclerc in F1 23

Un nou “Pro Challenge” este aici si le ofera fanilor F1® 23 posibilitatea de a se intrece cu renumitul pilot de Formula 1® Charles Leclerc in cadrul FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2023. Intre 5 si 11 septembrie, participantii pot intra in “F1® World” si isi pot testa abilitatile versus cel mai rapid timp virtual de 1:20:151 al lui Charles Leclerc.

Jucatorii care depasesc timpul lui Leclerc vor primi casca exclusiva pe care acesta a purtat-o in timpul cursei de la Monza. Aceasta este al doilea “Pro Challenge” introdus recent, permitand fanilor sa experimenteze emotia de a concura direct impotriva pilotilor lor favoriti. Aici puteti descoperi sfaturile oferite de Charles Leclerc pentru cei care vor sa concureze impotriva lui.

Pe langa aceasta provocare, Scuderia Ferrari a anuntat recent o grafica speciala a monopostului pentru cursa de casa, alaturi de casti si combinezoane de curse dedicate, pentru a celebra pasiunea companiei pentru curse si victoria istorica in cursa de 24 de ore de la Le Mans. Pana pe 16 septembrie, jucatorii F1® 23 pot experimenta aceste design-uri speciale*, inlocuind temporar grafica clasica Ferrari in modurile Career, Time Trial si Prix.

Views: 0

Lasă un răspuns