Dell Technologies lansează noua eră de computere şi afişaje cu design 5G, AI şi Premium pentru lucru şi jocuri

    • Productivitatea creşte cu ajutorul celui mai inteligent computer 5G pregătit pentru companii, Latitude 9510, de 15 inci, cu AI integrată
    • Versiunea XPS 13 mai subţire şi mai mică prezintă, pentru prima dată, afişajul InfinityEdge cu 4 feţe pentru o vizionare care este, practic, fără margini.
    • Afişajele de top ale Dell răspund nevoilor utilizatorilor în ce priveşte o mai mare varietate

Dell Technologies (NYSE: DELL) a prezentat la CES (Consumer Technology Association, Las Vegas) noi produse şi programe software în portofoliile sale din gama premium Latitude, XPS şi de afişaje, ce ajută oamenii să inoveze, să colaboreze şi să realizeze mai multe în următorul deceniu. Incluzând inteligenţa artificială (AI), 5G şi design inovator, cele mai noi computere şi afişaje de la Dell Technologies fac ca lucrul şi jocurile să fie lipsite de întreruperi, inteligente şi plăcute.„Industria computerelor nu a fost niciodată mai vibrantă cu inteligenţa artificială integrată, 5G şi cel mai bun design pe care l-am văzut vreodată, toate pentru a ne ajuta să ducem o viaţă mai uşoară şi mai îndeplinită”, a declarat Sam Burd, Preşedintele Dell Client Solutions Group. „Ceea ce mi se pare interesant este că, cu toate ştirile interesante pe care le vom vedea apărând din CES, computerul joacă un rol esenţial pentru a ajuta oamenii să inoveze, să influenţeze şi să realizeze mai multe”.

„Utilizatorii computerelor au devenit tot mai pricepuţi în legătură cu dispozitivele pe care le aleg pentru lucru şi pentru jocuri, gravitând tot mai mult spre produse din gama premium, care pun accentul pe un design bun, pe performanţa puternică şi pe tehnologiile intuitive”, a declarat Tom Mainelli, Vicepreşedintele Grupului, Devices and Consumer, IDC. „Cercetările noastre arată că un procent din ce în ce mai mare de angajaţi noi aleg locuri de muncă în funcţie de dispozitivele pe care le oferă angajatorii şi atât cumpărătorii, cât şi consumatorii IT sunt interesaţi de computere cu tehnologii de afişare, conectivitate şi baterii din generaţia viitoare.”

Specialiştii îşi pot dedica timpul preţios pentru activitatea care contează cel mai mult cu cel mai inteligent computer pregătit pentru companii, Latitude 9510, de 15 inci, cu AI integrată1

Dell a prezentat seria Latitude 9000, creată în cel mai fine detaliu pentru a fi mai mici şi mai subţiri ca niciodată, cu un afişaj mai mare şi o experienţă superioară. Noul Latitude 9510 oferă ceea ce caută utilizatorii profesionali: baterie cu cea mai lungă durată de viaţă a oricărui computer profesional de 15 inci, cu un nivel maxim de până la 30 de ore2, design 5G3, caracteristici audio puternice şi soluţii inteligente care cresc productivitatea.

 

Latitude 9510 este cel mai mic şi mai uşor computer4 de uz comercial de 15 inci din lume, încadrându-se cu uşurinţă într-o mică servietă de lucru. Pornind de la doar 1,5 kg5, profesioniştii pot călători fără a fi nevoie să care greutatea suplimentară pe care o presupun încărcătoarele de acumulatori, adaptoarele sau boxele necesare pentru o zi de lucru. Dimensiunea mare a afişajului, împreună cu Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) şi capacităţile de bandă largă mobilă 5G6 permit executivilor să fie mai productivi în orice loc. Designul încorporează antenele 5G în boxe pentru a menţine afişajul InfinityEdge, în timp ce ventilatoarele cu palete din carbon şi ţevi duble de căldură nu sunt zgomotoase şi sunt înregistrării la atingere. Lansat cu până la cele mai noi procesoare Intel® Core™ i7 din a 10-a generaţie, vPro ready Latitude 9510 are un finisaj din aluminiu prelucrat, cu margini tăiate cu diamant, pentru profesioniştii care doresc să îmbine performanţa cu stilul.

Fiind cel mai inteligent computer de 15 inci din lume în gama de computere de serviciu, Latitude 9510 conduce industria de computere comerciale cu prima tehnologie de optimizare integrată şi automatizată bazată pe inteligenţă artificială. Noul program software Dell Optimizer funcţionează pe fundal pentru a ajuta la reducerea decalajelor, întârzierilor şi frustrării:

●         Începeţi să lucraţi mai rapid cu ExpressResponse: În funcţie de preferinţele utilizatorului şi pe baza învăţării automate cu tehnologia Intel® Adaptix, acesta lansează mai rapid aplicaţii utilizate frecvent, comută rapid între aplicaţii şi îmbunătăţeşte performanţa generală a aplicaţiilor pentru a spori productivitatea.
●         Îmbunătăţiţi durata de viaţă a bateriei cu ExpressCharge: AI şi învăţarea automată îmbunătăţesc durata de utilizare a bateriei în funcţie de tiparele de încărcare a bateriei şi de utilizarea tipică a energiei. Atunci când bateria este aproape complet descărcată, Latitude 9510 va regla subtil setările pentru a păstra resursele, cum ar fi întunecarea ecranului. De asemenea, va alege cea mai bună politică de încărcare, cum ar fi ExpressCharge Boost, care asigură o încărcare de până la 35% în 20 de minute8 pentru a asigura funcţionarea în situaţii deosebite.
●         Conectaţi-vă simplu şi sigur cu ExpressSign-in: Acesta simte prezenţa unui utilizator, permiţând conectarea mai rapidă şi securitatea sporită cu senzorul de proximitate al computerului Dell activat de tehnologia Intel® Context Sensing şi Windows Hello.
●         Deconectaţi difuzorul cu Intelligent Audio: Difuzoarele de top, puternice şi patru microfoane care anulează zgomotul asigură o colaborare imersivă asemănătoare celei naturale, în timp ce Intelligent Audio permite utilizatorilor să audă şi să fie auziţi mai bine în cazul teleconferinţelor, contribuind la eliminarea ecourilor şi a zgomotului de fundal oriunde s-ar afla.

Computerele Latitude, la fel ca toate dispozitivele apreciate de la Dell, sunt cele mai sigure computere comerciale din industrie9, astfel încât companiile pot fi sigure că terminalele lor sunt sigure atât sub nivelul sistemului de operare, şi peste acesta.

Cu Dell Technologies Unified Workspace, noii proprietari ai computerelor Latitude sunt productivi chiar din prima zi. Această abordare a computerelor destinate utilizatorilor finali oferă lucrătorilor o experienţă fără frustrări şi imediată în timp ce utilizează tehnologia informaţiei prin soluţii de management automatizate, deschise şi inteligente, care îi ajută să utilizeze, să asigure, să gestioneze şi să asigure asistenţă cu uşurinţă pentru toate dispozitivele din organizaţia lor.

XPS 13: Primul afişaj InfinityEdge pe patru laturi, practic fără margini

Dell a prezentat noul XPS 13, reproiectat pentru a genera cea mai performantă experienţă superioară de calcul cu cele mai bune materiale, cel mai mic şi mai subţire profil şi un afişaj mai mare. Fabricat elegant cu aluminiu prelucrat, fibră de carbon, fibră de sticlă ţesută şi sticlă securizată Corning® Gorilla®, XPS 13 are un finisaj fără cusur într-un design rezistent şi uşor.

Pentru utilizatorii care doresc spaţiu maxim al ecranului, Dell oferă cele mai recente caracteristici tehnologice – margini înguste pe fiecare latură, reducând marginile InfinityEdge ale XPS 13 şi creând un factor de formă mai mic şi mai subţire decât toate celelalte variante XPS predecesoare. Cu un afişaj mai mare de 16:10, care se întinde pe toate cele patru laturi, noul afişaj XPS InfinityEdge10 cu 25% mai luminos oferă mai mult spaţiu de ecran pentru mai multe sarcini odată pe tot parcursul zilei şi captează toate detaliile celui mai recent show demn de a crea dependenţă. Şi, ţinând cont de ceea ce iubesc fanii XPS cel mai mult, acest nou design include un afişaj de 13,4 inci într-un factor de formă de 11 inci – potrivindu-se perfect pe o măsuţă din avion.

XPS 13 oferă procesoare Gen Intel® Core™ din a 10-a generaţie şi o durată de viaţă îndelungată a bateriei pentru călători, proprietarii de afaceri mici şi cei din departamentele de creaţie, care au nevoie de putere şi performanţă când sunt plecaţi. Un touchpad mai mare, o tastatură fără margini şi deschidere cu o singură mână asigură echilibrul perfect între estetică şi funcţionalitate. Noul ambalaj XPS include materiale mai durabile şi elimină spuma, uşurând astfel reciclarea acestuia de către clienţi. Opţiunile disponibile includ varianta XPS 13 tradiţională cu Windows 10 sau Developer Edition care include Ubuntu 18.04LTS.

Rămâneţi conectat şi vă distraţi cu Dell Cinema Guide şi Dell Mobile Connect

Pentru pasionaţii de filme, Dell Technologies a lansat Dell Cinema Guide, un magazin universal pentru căutarea de divertisment live (streaming). Utilizatorii Windows pot descărca aplicaţia; găsesc rapid şi uşor emisiuni de televiziune şi filme în mai mult de 200 de servicii de streaming printr-un simplu ghid privind conţinutul; şi se pot bucura de toate acesta în culori, sunete şi imagini uimitoare ale Dell Cinema11.

De la lansarea sa din 2018, Dell Mobile Connect a ajutat peste un milion de utilizatori să nu îşi mai împartă atenţia între computer şi smartphone. În această primăvară, Dell Mobile Connect îşi va extinde capabilităţile de transfer wireless şi copierea aplicaţiilor dincolo de telefoanele Android şi va aduce aceste funcţii şi pentru utilizatorii de telefoane iOS12. Utilizatorii XPS, Inspiron, Vostro, Alienware şi Seria G cu telefoane iOS vor putea să îşi acceseze direct aplicaţiile mobile preferate de la covoiajare până la reţelele de socializare şi să profite de transferul de fişiere rapid (drag-and-drop) şi de copierea conţinutul direct de pe computerul lor Dell.

Monitoarele Dell din gama premium: Vedeţi totul şi faceţi orice

La nivel mondial, monitoarele Dell sunt numărul 1 în ultimii şase ani13 şi satisfac nevoile variate ale utilizatorilor pornind de la cei din companii până la pasionaţii de jocuri. Utilizatorii pot colabora eficient cu noul Monitor tactil interactiv Dell 86 4K, care digitalizează tabla whiteboard de ieri. Monitorul UltraSharp 43 4K USB-C permite utilizatorilor să vizualizeze conţinut de la până la patru computere conectate simultan14 pentru a maximiza productivitatea. Noul Monitor UltraSharp 27 4K USB-C cu afişajul VESA DisplayHDRTM 400 oferă o acoperire vastă a culorilor pentru o reproducere fidelă a culorilor. Conceput pentru viteze cu o acoperire incredibilă a culorilor de 99% sRGB, noul Monitor Alienware 25 Gaming dispune de tehnologie IPS rapidă care oferă culori bogate, o rată de actualizare de 240Hz şi un timp de răspuns extrem de rapid de la gri la gri, de 1 milisecundă, toate în rezoluţie nativă FHD. De asemenea, dispune de tehnologia AMD Radeon FreeSync™16 şi este Compatibil cu NVIDIA G-SYNC®.

Hits: 24

%d blogeri au apreciat: