Dell Technologies Cloud și Google Cloud lansează o soluție de stocare hibridă

  • Dell Technologies Cloud și Google Cloud oferă o soluție de gestionare simplificată a spațiului de stocare în cloud privat și public
  • Progresele Dell Technologies Cloud suportă aplicații moderne și tradiționale în locații cloud cu VMware Tanzu Kubernetes Grid și VMware Cloud Foundation 4
  • Abonamentul și serviciile extinse Dell Technologies On Demand oferă organizațiilor mai multe opțiuni pentru implementarea rapidă a unui cloud hibrid, disponibil acum cu un punct de plecare mai mic
  • VMware Cloud de pe Dell EMC oferă clienților capabilități extinse pentru a-și moderniza infrastructura și a sprijini inițiativele de continuitate a activității
  • Progresul soluției SD-WAN oferă mai multe opțiuni de în materie de dispozitive și capacitate a a lățimii de bandă pentru implementarea rapidă a rețelei definite de software într-o singură soluție
Dell Technologies și Google Cloud lansează Dell Technologies Cloud OneFS pentru Google Cloud pentru a ajuta organizațiile să controleze creșterea exponențială a volumului de date și aplicații și să ușureze fluxul fișierelor în cloud-urile lor private și în Google Cloud.

Dell reduce, de asemenea, bariera de intrare și îmbunătățește capacitățile generale pentru implementările de cloud hibrid cu progrese suplimentare în cadrul Dell Technologies Cloud. Acum, clienții pot muta fluxurile de lucru între cloud-uri publice și private cu o mai mare flexibilitate și pot adopta o abordare cloud hibrid care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, reducând în același timp costurile. Potrivit Forrester, clienții care utilizează Dell Technologies Cloud pe parcursul a trei ani ar putea vedea o rentabilitate incrementală a investiției de peste 170% și își pot recupera costurile în mai puțin de șase luni1.

“Datele și sarcinile de lucru există peste tot – la periferie, în centrele de date de principale și în cloud-urile publice. Și, în timp ce datele și aplicațiile se înmulțesc, resursele IT și bugetele nu cresc. Pentru ca companiile să-și transforme datele în diferențiatoare competitive, au nevoie de o modalitate de a le gestiona transparent și consecvent, indiferent unde se află”, a declarat Deepak Patil, vicepreședinte senior și general manager, Cloud Platforms & Solutions, Dell Technologies. “Dell Technologies Cloud aduce cea are mai bun de oferit un cloud public în centrul de date și ce are mai bun de oferit un centru de date în cloud-ul public, eliminând complexitatea, astfel încât companiile să poată petrece mai puțin timp gestionându-și infrastructura și oferind clienților lor o valoare ce le asigură timp suplimentar.”

Dell Technologies Cloud și Google Cloud oferă cloud hibrid pentru stocarea fișierelor
OneFS pentru Google Cloud combină scalabilitatea și performanța Dell EMC Isilon cu serviciile de analiză și calcul ale Google Cloud printr-o experiență cloud nativă care utilizează același software de bază. Acum, companiile pot muta și accesa cu ușurință de capacități de calcul înaltă performanță de și sarcini de lucru exigente, de până la 50 petabytes, într-un singur sistem de fișiere între sistemele de stocare a fișierelor locale Dell Technologies și Google Cloud, fără a fi nevoie să își modifice sau să ăîși ajusteze aplicațiile.

Potrivit unui raport recent al Enterprise Strategy Group (ESG), în timp ce datele sub formă de fișiere reprezintă adesea cel puțin jumătate din datele locale ale unei organizații, foarte puține dintre acestea sunt stocate în cloud-uri publice, în principal datorită limitărilor de performanță și de scară2. De exemplu, să privim industria de mass-media și divertisment. Fișierele video cu rezoluție 4K ocupă terabiți de spațiu și necesită un mediu de stocare al fișierelor cu rate de transfer mari și latență redusă, ceea ce face dificilă gestionarea de către companiile de producție a sarcinilor de lucru cu fișiere mari în cloud-urile publice. Dar, acum, cu OneFS pentru Google Cloud, acestea pot lucra cu ușurință în cloud-uri private și publice, cu operațiuni consecvente, având flexibilitatea de a scala după necesități.

“Suntem mândri să colaborăm cu Dell Technologies pentru a oferi servicii de stocare în cloud de înaltă performanță și scalabile clienților noștri cu OneFS pentru Google Cloud”, a declarat Rich Sanzi, vicepreședinte Engineering în cadrul Google Cloud. “Prin acest parteneriat, clienții pot utiliza mai rapid și eficient soluțiile de stocare Dell Technologies prin intermediul Google Cloud și pot avea acces la cele mai bune soluții de stocare a fișierelor, în medii cloud hibride.”

O experiență modernă a aplicațiilor în fiecare cloud
Dell Technologies Cloud, care integrează îndeaproape infrastructura și serviciile din portofoliul Dell Technologies, simplifică implementarea și gestionarea cloud-urilor hibride, indiferent de locul în care se află datele și aplicațiile. Cu noile progrese Dell Technologies Cloud, organizațiile pot crea mai ușor o experiență modernă cu aplicații în fiecare cloud, pot elimina decalajul dintre competențe native în cloud și își pot valorifica la maximum întreaga infrastructură

Platforma Dell Technologies Cloud oferă acum o cale simplă și directă către Kubernetes dintr-un singur mediu, cu suport pentru fluxuri de lucru containerizate și mașini virtuale tradiționale pe aceeași infrastructură Dell EMC VxRail. Această abordare Această abordare integrează VMware Cloud Foundation 4 și Dell EMC VxRail într-o singură soluție, permițând o abordare consecventă în toate locațiile cloud. Administratorii VMware pot utiliza instrumente familiare pentru a gestiona aplicațiile moderne care combină atât containerele, cât și mașinile virtuale dintr-un singur mediu de operare.

Reducerea barierelor în calea adoptării și extinderea asistenței
Cu modelul de abonament și serviciile implementare Dell Technologies Cloud Platform, disponibile prin Dell Technologies on Demand, clienții au mai multe opțiuni pentru a consuma infrastructura cloud și pot fi funcționali în mai puțin de două săptămâni. Cu noi opțiuni de configurare a nodurilor, care includ nu mai puțin de patru noduri, clienții își pot începe călătoria în cloud hibrid la aproximativ jumătate din cost și cu o amprentă mai mică și își pot dezvolta în timp implementarea cloud-ului.

Dell Technologies Cloud Platform oferă clienților o soluție autogestionată. Pentru clienții care doresc un serviciu cloud, Dell Technologies a anunțat astăzi, de asemenea, următoarea generație de VMware Cloud pe Dell EMC, oferind infrastructură la scară enterprise, cu un rack cu 42 de unități, dublând numărul de nuclee de procesor suportate, opțiunile de memorie și stocarea NVMe all-flash. Serviciul cloud este acum, de asemenea, certificat cu VMware Horizon pentru a susține eforturile de continuitate a activității oferind desktop-uri virtuale și aplicații forței de muncă aflată la distanță, precum personalului medical din spitale și clinici. VMware Cloud pe Dell EMC, care oferă capacități de Centru de Date ca Serviciu, oferă clienților o infrastructură mai simplă, sigură și scalabilă la centrul de date local și în locațiile periferice.

Rețele construite pentru cloud
Dell Technologies Cloud își extinde capacitățile la rețelistică cu actualizări noi ale Soluției Dell EMC SD-WAN bazată pe VMware. Clienții au acum mai multe opțiuni de în materie de dispozitive și capacitate a a lățimii de bandă pentru implementarea rapidă a rețelei definite de software într-o singură soluție. Acest lucru ajută la îmbunătățirea performanței pentru sarcinile de lucru solicitante precum VOIP, streaming video și VDI.

Hits: 0

%d blogeri au apreciat: