Dell Technologies aduce soluții tehnologice pentru mediile extreme

  • Sistemele rezistă în medii cu temperaturi de la -15°C până la 55°C, altitudini de până la 4.500m sau rezistență la șoc de 40G
  • Acestea sunt ideale mediilor producătoare, industriale, petroliere, precum și utilizare militară la bordul aeronavelor și vaselor
  • Sistemele VxRail rezistente în medii extreme, cu procesoare scalabile Intel Xeon de a doua generație, oferă performanțe IT ridicate, pentru mediile cele mai greu accesibile
  • VxRail introduce procesorul AMD EPYCTM pentru modelele compacte de centre de date și medii periferice
  • Singurul sistem HCI conceput în comun cu VMware, VxRail oferă o abordare cloud hibridă, indiferent de locația datelor și aplicațiilor
Dell Technologies, liderul în tehnologia infrastructurii hiperconvergentă (HCI)1, lansează două sisteme noi VxRail systems—inclusiv primul model rezistent în mediul extrem (ruggedized) VxRail și noile procesoare AMD EPYC— în acest fel puterea HCI ajunge în medii extreme greu de accesat, cu spațiu limitat.

“Datele sunt create, din ce în ce mai mult, în astfel de medii extreme, ceea ce determină companiile să își mute infrastructura mai aproape de aceste zone. Uneori, însă, acest mediu este un acoperiș unde se resimt 40°C, nu un spațiu tradițional, cu temperatură controlată.” a declarat Tom Burns, senior vice president și manager general, Dell Technologies Integrated Products & Solutions. “Cu ajutorul noilor sisteme ruggedized VxRail, locația și condițiile atmosferice nu mai sunt importante.”Cel mai mic și mai rezistent VxRail optimizează tehnologia HCI pentru mediile extreme
Noul ruggedized VxRail D Series aduce performanțele VxRail’s în cele mai grele condiții într-o fomă compactă, dar rezistentă. Sistemul are în componență procesoare de tip 2nd Gen Intel Xeon Scalable,  acest processor are doar 20 de inci și este cel mai compact VxRail de până acum2. Acesta poate rezista temperaturilor extreme și presiunilor de până la 40G. Mai mult, acesta poate funcționa fără probleme până la altitudini de până la 4500 de metri.

Această tehnologie aduce soluții de IT în medii îndepărtate, acolo unde infrastructura este esențială. Ca de exemplu, centre de date în locuri izolate, pe mare sau în avioane. Seria VxRail D Series este o soluție ideală pentru producție sau industria petrolieră unde provocările tehnice sunt întâlnite la fiecare pas.

VxRail integrează tehnologia procesoarelor AMD EPYC cu sistemul edge ready, single-socket system
Pentru prima dată procesoarele VxRail, 2nd Gen AMD EPYC sunt disponibile pe seria E. Sistemul VxRail E Series cu procesoare AMD EPYC oferă clienților o nouă opțiune ce cuprinde până la 64 de nuclee și capacitatea de a adăuga PCIe® 4. Această tehnologie se poate intergra mediilor periferice sau centrelor de date. Dotate cu efiență energetică ridicată, aceste sisteme de tip 1U sunt opțiunea optimă pentru clienții care au nevoie de putere mare de calcul într-un sistem simplu ve doar se conectează la priză.

Noul sistem VxRail E665—disponibil în NVMe, all-flash, sau în stocarea de tip hibrid- oferă performață înt-un format compact special gândit pentru baze de date, date nestructurate sau pentru ecosisteme de tip virtual desktop infrastructure sau sarcini de lucru HPC.

Software-ul VxRail primește periodic cele mai noi actualizări
HCI este singurul sistem proiectat în colaborare cu VMware, astfel VxRail oferă serciicii de cloud ușor de utilizat, indiferent de locurile unde datele reziduale ajung.

Așa cum a fost anunțat recent, Dell Technologies Cloud Platform – care oferă fundația VMware Cloud pe VxRail – acceptă acum configurații cu doar patru noduri de calcul, permițând clienților să înceapă mici și să crească. Clienții, cum ar fi Atlantis, The Palm, pot acum să folosească tehnologia de tip hibrid cu un cost3 cu până la 47% mai mic, iar pe viitor să să-și extindă infrastructura.

„Cu VxRail în centrul operațiunilor noastre, suntem capabili să rulăm aplicații critice, de la servicii de check-in până la numeroasele noastre facilități, cu fiabilitatea pe care o așteaptă clienții și echipa noastră”, a spus Anthony Lynsdale, vice president of information technology, Atlantis, The Palm. „De asemenea, ne-a oferit capacitatea de a ne extinde infrastructura pentru a răspunde cerințelor crescânde ale afacerii noastre și de a extinde strategia IT la cloud public, toate de pe VxRail.”

Cea mai recentă versiune a software-ului VxRail HCI System ajută la eficientizarea actualizărilor cu posibilitatea de a efectua verificări de stare, permițând fiecare cluster VxRail să fie menținut pe parcursul ciclului său de viață, indiferent de locație.

Cuplul Intel Optane – NVIDIA GPU capabil să ruleze aplicații complexe
Odată cu introducerea noilor îmbunătățiri ale platformei, VxRail poate suporta și aplicații mai puternice, cum ar fi baze de date precum SAP HANA și aplicații de A.I / M.L. VxRail va suporta acum:

Intel Optane Persistent Memory, menține integritatea datelor cu o latență mai mică cu 90%. Cu această adăugare, VxRail este primul sistem complet integrat bazat pe VMware, care acceptă întreaga gamă de tehnologii Intel Optane pentru centrul de date, inclusiv procesoare scalabile Intel Xeon de a 2-a generație sau Optane și SSD-uri Intel Optane

GPU-uri NVIDIA® Quadro RTX ™, care se în echipă cu software-ul virtual GPU (vGPU) NVIDIA aduce o putere de redare accelerată, AI, grafică avansată la centrul de date pentru o gamă largă de fluxuri de lucru. Cu software-ul Quadro RTX și NVIDIA vGPU, clienții pot implementa soluții VxRail pentru a spori productivitatea, iar centrele de date să funcționeze eficient.

Disponibilitate

  • VxRail D Series with 2nd Gen Intel® Xeon® Scalable processors disponibile la nivel global din data de 23 iunie
  • VxRail E Series with 2nd Gen AMD EPYC processors disponibile la nivel global din data de 23 iunie
  • VxRail HCI System Software latest update disponibil acum la nivel global.
  • NVIDIA Quadro RTX GPUs and Intel Optane DC Persistent Memory disponibil acum la nivel global

Hits: 0

%d blogeri au apreciat: