Dell propune dispozitive tehnologice de top pentru şcoală

Elevii de astăzi ştiu că accesul la tehnologie de ultimă generaţie le este esenţial pentru procesele de învăţare care să-i pregătească pentru succes în cadrul şi în afara școlii. Produsele Dell pentru şcoală reprezintă dispozitivele perfecte pentru pasionaţii de tehnică, gameri, întreprinzători, muzicieni, pasionaţii de modă şi alţii care caută un sistem pentru şcoală, muncă şi distracţie. Beneficiind de cele mai noi experienţe vizuale, de mobilitate, de design şi de cea mai mare durată de viaţă a bateriei, elevii pot începe anul şcolar în cel mai bun mod cu putinţă.

Dell Inspiron 13 5000 Series (Model 5368) 2-in-1 Touch notebook computer

Multifuncţionale Inspiron 2-în-1: Laptop şi tabletă într-un singur dispozitiv

Ocupaţi cu cursurile, sportul, internship-urile şi altele, elevii au nevoie de echipamente precum Dell Inspiron 2-în-1 pentru nevoile lor multidimensionale. Cercetările arată că 2016 este anul pentru dispozitive 2-în-1 (1). Prin prisma posibilităţii lor de rotaţie cu 360 de grade, acestea permit patru moduri de folosire: mod laptop – pentru scrierea unui document, mod cort – pentru consultarea documentelor, mod stand – pentru derularea unui film favorit sau mod tabletă – pentru menținerea legăturii prin social media.

Această prezentare necesită JavaScript.

Acest dispozitiv 2-în-1 de 11 inci combină performanţele unui laptop şi comoditatea unei tablete în cadrul unui design stilat, accesibil şi ultraportabil care face dispozitivul uşor de luat oriunde. Include cele mai noi procesoare de la Intel, care furnizează performanţe de viteză pentru navigarea pe internet, scrierea unui document sau purtarea unei discuţii online, şi un ecran touch HD strălucitor (1366×768) cu o claritate impresionantă. Opţiunile de culoare includ Bali Blue, Alpine White şi Tango Red (disponibilitatea culorii poate varia în funcție de regiune).

Aceste dispozitive Inspiron 5000 2-în-1 dispun de un nou design zvelt şi de un ecran FHD cu unghi larg (rezoluţie 1920×1080). Dispozitivele din seria 5000 oferă o gamă largă de caracteristici şi opţiuni ușor de utilizat. Opţiunea de cameră cu infraroşii lucrează cu soluţia de recunoaştere facială Windows Hello, astfel încât utilizatorii se pot conecta cu uşurinţă doar printr-o privire, iar opţiunea de tastatură luminată din spate face mai plăcut lucrul în medii slab luminate. Discurile SSD disponibile dau o durată mai mare de viaţă bateriei, timpi de răspuns mai mici şi rezistenţă la şoc îmbunătăţită faţă de discurile HDD rotative convenţionale. Dimensiunile compacte şi greutatea mică a dispozitivului 2-în-1 de 13 inci îl face ideal pentru drumurile zilnice, în vreme ce dispozitivul 2-în-1 de 15 inci dispune de spaţiu de ecran cu 40% mai mare decât dispozitivul de 13 inci, ceea ce îl face potrivit pentru lucrul la proiecte multiple sau pentru urmărirea de filme favorite cu prietenii sau familia. Echipamentele Inspiron 2-în-1 din seria 5000 pornesc de la greutatea de 1,62 kilograme pentru cel de 13 inci şi 2,08 kilograme pentru cel de 15 inci cu ecran FHD True-life LED-Backlit Touch şi până la 16 GB de memorie DDR4 dual channel – fiind perfecte pentru utilizatorii care ţin deschise mai multe aplicaţii simultan şi comută între ele.

Echipamentul Inspiron 2-în-1de 17 inci din seria 7000 oferă un design superb din aluminiu şi cele mai mari performanţe din cadrul liniei Inspiron. Dispozitivul include un ecran standard cu unghi larg de vedere, cu rezoluţie FHD, tastatură luminată de la spate, cameră cu infraroşii şi software audio Waves MaxxAudio Pro. Touchpad-ul de precizie furnizează îndrumare mai precisă şi recunoaştere a gesturilor, iar capabilităţile wireless Intel Dual Band AC 3165 oferă viteză superioară pentru navigare mai bună, streaming şi video chat.

Performanţe ridicate cu design stilat: Laptopuri şi desktopuri XPS

Dispunând de performanţe şi design premium, laptopurile şi desktopurile XPS sunt perfecte pentru cei care vor să impresioneze.

  • Laptopul XPS 13 – Cel mai mic laptop de 13 inci de pe planetă

Acest dispozitiv super uşor (porneşte de la 1,2 kilograme (2)) şi subţire (9-15 mm) este cel mai mic laptop de 13 inci de pe planetă (3), integrând un laptop de 13 inci într-un cadru de 11 inci. Dotat cu primul ecran InfinityEdge virtual fără margini şi cea mai îndelungată durată de viaţă a bateriei dintre toate laptopurile de 13 inci (4), cu până la 18 ore de rulare cu rezoluţie FHD (5), dispozitivul este perfect pentru elevi la transportul în rucsac sau geantă şi la funcţionarea pe timpul întregii zile.

  • XPS Tower şi XPS Tower VR – desktopuri puternice, elegante şi extensibile

Cu produsele XPS Tower, elevii se pot bucura de viteze ameţitoare pentru gaming şi aplicaţii consumatoare de resurse de sistem, plus potenţialul de extensibilitate. Produsul este fabricat astfel încât să funcţioneze în linişte, să se răcească mai eficient şi să furnizeze cel mai bun sunet posibil pentru un desktop. În plus, ambele tipuri de produse vin gata pregătite pentru realitatea virtuală (VR), atât pentru Oculus cât şi pentru HTC Vive (6), în scopul unor experienţe uluitoare video şi de realitate virtuală.

Intraţi în joc cu PC-urile Alienware: Lideri în PC Gaming

De 20 de ani, numele Alienware este sinonim cu leadershipul şi performanţa, fiabilitatea şi design-uri unicat. Produse pentru unii din cei mai pretenţioşi utilizatori, dispozitivele Alienware dotate cu cele mai bune performanţe vor ajuta elevii la cele mai dificile sarcini primite la cursuri – şi, poate mai important, în cursul celor mai noi jocuri video.

Noul Alienware Alpha înseamnă atât consola perfectă de gaming, cât şi desktopul care poate fi transportat cu uşurinţă între dormitor, living, petrecerile în reţeaua locală şi alte locuri cu un setup minimal. Designul lui compact vine acum cu performanţe GPU cu 60% mai mari decât la generaţia precedentă şi cu frame rate-uri mai bune la rezoluţii şi setări mai ridicate (7). În scop de previzionare şi de extindere a performanţelor căre nivelurile de gaming VR şi 4K, anumite configuraţii ale noului model Alpha sunt acum compatibile cu Alienware Graphics Amplifier.

Elevii pot, de asemenea, să-şi protejeze investiţiile în echipamente pentru şcoală, indiferent de locul unde se ţin cursurile, cuDell Premium Support, serviciul Dell pentru PC-uri şi tablete de consum care oferă clienţilor suport automat proactiv pentru hardware şi software. Dell este prima şi singura companie care combină suportul automat proactiv, cu acces 24/7 la experţi tehnicieni, service on-site după diagnoză de la distanţă (8) şi suport pentru probleme hardware şi software (9).

Disponibilitate

Inspiron 11 3000 2-în-1, Inspiron 5000 2-în-1, Inspiron 7000 2-în-1, XPS 13, Alienware Alpha Desktop sunt disponibile în România prin partenerii autorizați Dell..

Despre Dell

Dell Inc. îşi ascultă clienţii şi furnizează tehnologie şi servicii inovatoare, care le oferă acestora puterea de a face mai mult. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.dell.com

Bucureşti, România, 2 august 2016 – Dell

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: