Dell lansează o nouă linie de laptopuri care oferă experienţe vizuale şi performanţe remarcabile cu factori de formă mici

Dell a lansat noi laptopuri XPS şi Inspiron care oferă unele din cele mai bune experienţe vizuale şi grafică extraordinară pentru scrierea primului capitol al carierei dumneavoastră viitoare, cunoaşterea unei ţări în care n-aţi fost niciodată, urmărirea programelor TV favorite şi multe altele. Dispunând de dimensiuni, culori şi configuraţii multiple, noua linie de PC-uri Dell acoperă nevoile de distracţie, procesare date şi creare de conţinut ale oricărei persoane şi familii.

Three Dell Inspiron 15 5000 Series (Model 5567) Touch 15-inch notebook computers with Intel processor, codename Gamora, shown in various orientations.

“La Dell depunem constant eforturi pentru a oferi cele mai bune experienţe de vizionare pentru toţi clienţii noştri – indiferent ce linie de produse aleg aceştia”, spune Ray Wah, senior vice president, Dell Consumer Product Marketing. “Ultimele produse adăugate liniilor XPS şi Inspiron îmbină performanţa cu portabilitatea şi oferă experienţa vizuală pentru care Dell este renumită.”

Dell XPS_13_rose

XPS 13 – Cel mai mic laptop de 13 inci din lume care oferă cea mai nouă experienţă vizuală

Proiectat şi construit pentru performanţe premium, mobilitate şi fidelitate vizuală, noul XPS 13 continuă să fie cel mai mic laptop din lume cu un ecran InfinityEdge virtual fără margini, iar acum oferă şi mai multă putere și o viaţă mai îndelungată a bateriei. Acesta vine în culoarea Rose Gold suplimentar faţă de argintiu. Caracteristicile includ:

 • Noua culoare Rose Gold;
 • Noi procesoare puternice Intel Core de generaţie 7;
 • O nouă baterie mai mare de 60WHr, cu o durată mai îndelungată de viaţă, de până la 22 de ore în regim FHD şi de până la 13 ore (1) în regim QHD+;
 • Noua tehnologie Killer 1535 Wireless-AC pentru conexiuni WiFi puternice şi fiabile;
 • Ecranul exclusivist virtual fără margini Full HD sau Ultrasharp QHD+ InfinityEdge;
 • Ecranul de 13,3 inci într-un cadru de 11 inci;
 • Cel mai mic notebook de 13 inci din lume (2). Începe de la o greutate de 1,35 kg şi are dimensiuni ultrasubţiri 9-15 mm;
 • Aluminiu laminat, fibră de carbon şi sticlă Corning Gorilla pentru o durabilitate incredibilă şi un design deosebit.

Three Dell Inspiron 17 5000 Series (Model 5767) Non-Touch 17-inch notebook computer with Intel processor, codename Gamora, shown in various orientations.

Laptopurile Inspiron 15 & 17 5000 – culori strălucitoare şi caracteristici care se potrivesc stilului dumneavoastră

Proiectat pentru a furniza o valoare excepţională, laptopul Inspiron 15 5000 este perfect pentru persoanele şi familiile care împart PC-ul, în vreme ce laptopul Insipron 17 5000 reprezintă un excelent înlocuitor al desktopului, reducând complexitatea aranjamentului static şi permiţându-vă să vă luaţi proiectele sau conţinutul de entertainment cu dumneavoastră la drum. Caracteristicile includ:

 • Un nou design mai subţire pentru portabilitate şi o gamă de culori amuzante (3) care includ Sparkling White, Midnight Blue, Fog Night, Matte Grey, Black, Bali Blue, Tango Red şi Cosmic Purple;
 • Ecran opţional FHD pentru grafică remarcabilă cu atingere opţională la versiunea de 15 inci;
 • TrueColor (4) face imaginile şi materialele video de până la două ori mai vibrante şi mai realiste;
 • Camera opţională în infraroşu cu Windows Hello vă permite logarea prin intermediul privirii (doar pentru configuraţia FHD de 15 inci cu atingere);
 • Drive DVD pentru stocare suplimentară şi urmărire materiale video;
 • Performanţe rapide cu procesoare până la cea mai nouă generaţie Core i7 de la Intel, stocare generoasă de date şi grafică discretă opţională.

Protejaţi-vă tehnologia indiferent încotro vă duce aventura cu Dell Premium Support, serviciul Dell pentru PC-urile tip consumer care oferă clienţilor suport proactiv automat pentru hardware şi software. Dell este prima şi singura companie care combină suportul proactiv automat cu accesul 24/7 la experţi tehnicieni service on-site după diagnoză de la distanţă şi suport pentru probleme hardware şi software (5).

Disponibilitate:

În România, produsele vor fi disponibile prin partenerii autorizați Dell.

Despre Dell

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, livrând tehnologii şi servicii inovatoare care îi ajută să obţină mai mult. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.dell.ro.

București, 15 septembrie 2016 – Dell

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: