Dell lansează Latitude Chromebook Enterprise

  • Dell Latitude Chromebook Enterprise oferă companiilor opțiunile de care au nevoie pentru munca de acasă
  • Noul Latitudine Chromebook Enterprise îmbogățește experiența angajaților cu un design elegant și compact, cu opțiuni care măresc productivitatea, fiind dotat cu primul panou 4K cu tehnologie Low Blue Light și cea mai lungă durată a bateriei pe un Chromebook premium
  • Companiile pot securiza, implementa și gestiona cu ușurință Chromebook-urile Latitude de oriunde, sprijinindu-și angajații din orice loc ar lucra
  • Chromebook Enterprise este un produs premium Dell, care oferă companiilor mai multe opțiuni pentru dispositive și sisteme de operare

Chrome OS a accelerat procesul de extindere a soluțiilor, odată cu nevoia lucrului de la distanță. Noul Latitude 7410 Chromebook Enterprise este un laptop premium de 14 inci/ 2-in-1 de la Dell Technologies (NYSE: DELL), ce crește productivitatea cu o putere continuă, securitate sofisticată și conectivitatea de care au nevoie angajații.

Cu Latitude 7410 Chromebook Enterprise, Dell își extinde gama de Chromebook Latitude – oferind acum o opțiune basic și premium – pentru a oferi companiilor mai multe opțiuni în dispozitive fără a sacrifica scala, gestionabilitatea și securitatea din clasa întreprinderii.

„Acesta nu este doar un alt Chromebook”, a declarat Rahul Tikoo, vicepreședinte senior, Comercial Product Group, Dell Technologies. „Ultimul Latitudine Chromebook Enterprise este conceput atât pentru angajați cât și manageri IT. Angajații vor aprecia eleganța laptopului în timp ce managerii IT vor fi mulțumiți de ușurința cu care vor putea integra echipamentul în ecosisitemul companiei. “

„Evaluăm în permanență instrumentele și tehnologia care ajută echipele noastre să vină în întâmpinarea clienților noștri, rămânând fideli misiunii noastre, folosind produse durabile”, a declarat Sarah Paiji Yoo, CEO și co-fondator al Blueland. „Dispozitivele Latitude Chromebook Enterprise sunt dotate cu caracteristicicare vor rămâne actuale pentru o perioadă lungă, în contextul în care munca de acasă o să devină o normalitate.”

Muncește de oriunde: Proiectat pentru profesioniști, Latitude 7410 Chromebook Enterprise include funcții inovatoare de securitate și productivitate, permițând angajaților configurarea rapidă, fără a pierde timpul la instalarea dispozitivului. Co-proiectat cu Intel ca parte a programului de inovare Project Athena, Latitude 7410 Chromebook Enterprise oferă LTE de bandă largă mobilă, Intel WiFi 6 și procesoare Intel® Core ™ i7 de 10 Gen pentru a stimula productivitatea și performanța pentru activități solicitante, cum ar fi procesarea de 8,6 ori mai rapidă în foile de calcul de la Google.

Această prezentare necesită JavaScript.

Funcțiile-cheie:

  • Primul ecran 4K cu afișaj Low Blue Light disponibil pe Chromebook Enterprise: Latitude 7410 oferă o mai bună lizibilitate și confortul ochilor. Marginile înguste oferă, de asemenea, mai mult ecran pentru activitățile de lucru precum sedințele online.
  • Cea mai lungă durată de viață a bateriei din orice Chromebook premium: cu până la 21 de autonomie, angajații pot finaliza sarcini pe parcursul zilei. Dispozitivul se poate încărca rapid de la 0% până la 35% în doar 20 de minute cu ExpressCharge Boost sau poate obține o încărcare de până la 80% la o oră cu ExpressCharge.
  • Ușurință de utilizare: angajații și directorii se pot baza pe dispozitivul acestora în doar trei secunde, pur și simplu prin deschiderea capacului. Pentru o flexibilitate suplimentară, dispozitivul vine cu unul dintre cele mai largi game de porturi disponibile într-un Chromebook Enterprise premium. Accesul simplu la aplicații este disponibil local sau online prin browserul Chrome sau Magazinul Google Play gestionat. Angajații beneficiază de un panou de confidențialitate integrat și al unui obturator de cameră..
  • Design premium: profesioniștii pot alege între aluminiu prelucrat sau fibra de carbon pe cel mai ușor laptop de Chromebook Enterprise de 14 inch din lume. O nouă culoare argintie este disponibilă pe Chromebook Enterprise Latitude 5400 pentru a oferi mai multor angajați un aspect modern și un sentiment.

Management și securitate: Pe măsură ce organizațiile se pregătesc pentru work from home pe termen lung, Dell Technologies Unified Workspace reduce complexitatea IT și permite liderilor IT să implementeze, să asigure, să gestioneze și să ofere support tehnic Latitude Chromebook Enterprise. Disponibile în peste 50 de țări și cu 14 tastaturi de limbă localizate, companiile pot selecta și achiziționa diferite configurații pentru a răspunde nevoilor angajaților. IT poate gestiona dispozitivele cu același nivel de asistență, securitate și fiabilitate pe care le așteaptă într-un mediu corporativ și poate avea încredere în stabilitatea platformei cu platforma IT Stabilă Intel®. Ele pot repara și actualiza stocarea și bateriile și pot opera același model de asistență în întreaga lor organizație.

„Acum, mai mult decât oricând, administratorii IT au nevoie de soluții tehnologice inovatoare pentru a-și susține afacerile moderne în cloud,” – John Solomon, vicepreședinte Chrome OS la Google. „De aceea suntem încântați să extindem opțiunile noastre Chromebook premium pentru clienți business cu Latitude 7410 Chromebook Enterprise. Dezvoltat de Chrome OS, Dell Latitude Chromebook Enterprise permite managerilor IT să implementeze rapid și în siguranță, permițând în același timp angajaților să lucreze eficient, indiferent unde se află. “

Valabilitate și preț:

  • Chromebook Enterprise Latitude 7410 este disponibil acum începând de la 1.299,00 USD și va fi disponibil în curând cu procesoare Intel® Core ™ i3 începând de la 1.099,00 USD.

Resurse adiționale

Hits: 4

%d blogeri au apreciat: