Dell lansează în România prima tabletă construită pentru medii dure

Tableta Latitude 12 Rugged este proiectată pentru utilizatori mobili care au nevoie de performanţe şi fiabilitate în cele mai dure condiţii cu ajutorul unui dispozitiv care poate rezista la apă, nisip şi praf, căderi de la peste un metru înălţime şi temperaturi extreme.

Dell Latitude 12 Rugged Tablet 1

 

Dotată cu fiabilitatea şi performanţele pe care clienţii au ajuns să le aştepte de la linia de tablete Dell, tableta Latitude 12 Rugged dispune, de asemenea, de securitate, gestiune facilă şi fiabilitate sporită, sinonime cu emblema Dell Latitude

Dell a prezentat noua tabletă Latitude 12 Rugged în România. Este prima tabletă Dell construită pentru a oferi performanță şi rezistență în cele mai dure condiţii de funcţionare. Dotată cu un design deosebit şi funcţii de ultimă generaţie, această tabletă reprezintă cea mai recentă adiție în portofoliul inovator Dell de produse întărite pentru condiţii dure alături de notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged Extreme şi notebook-ul Latitude 14 Rugged.

Proiectată în mod special pentru utilizatorii care au nevoie de un dispozitiv rezistent şi, în acelaşi timp, flexibil pentru lucrul în condiţii de mobilitate, tableta Latitude 12 Rugged este dotată cu un ecran HD Direct-View de 11,6 inci care poate fi vizualizat în condiţii de exterior şi care beneficiază de capabilităţi la atingeri multiple cu mănuşi. Pentru obţinerea unor performanţe de vârf în condiţii extreme de temperatură, tableta vine deja pre-ambalată cu un sistem de management termal QuadCool de a patra generaţie şi cu procesoare eficiente Intel® Core™ M de generaţie cinci. Tableta dispune de până la 12 ore durată de viaţă a bateriei (1) cu ajutorul celor două baterii cu două celule.

 

În scopuri de fiabilitate şi gestionare facilă, tableta mai dispune de o capacitate solidă de stocare de date, de până la 512 GB şi de conectivitate oriunde prin intermediul standardului 802.11ac Wi-Fi, precum şi de lăţime de bandă mobilă opţională şi de GPS dedicat. Dispozitivul asigură confidenţialitatea datelor în ansamblu şi securitatea lor prin intermediul Dell Data Protection şi al tehnologiilor Intel® vPro™  şi Intel TPM 1.2 disponibile.

Pe lângă faptul că permite utilizatorilor să fie şi mai mobili indiferent de condiţiile de lucru, tableta dispune de o interfaţă durabilă de andocare pentru extindere modulară a componentelor în funcţie de nevoi şi de capacitatea de a se cupla la sisteme extinse care includ doc de birou, doc de vehicol şi tastatură. Coperta de tastatură full-size opţională pentru această tabletă dispune de lumină din spate RGB personalizabilă şi de un rating IP-65 în scop de protecţie contra pătrunderii apei şi prafului.

“Dispozitivele tip rugged de la Dell sunt critice pentru multe domenii, printre care se numără forţele armate, sistemele de intervenţii de urgenţă, siguranţa publică, mediile grele de producţie, zona de cercetare ştiinţifică şi chiar cea de aventură în aer liber. Este foarte important ca dispozitivele Latitude Rugged de la Dell să furnizeze putere superioară de procesare şi capabilităţi de mobilitate de care toţi utilizatorii din astfel de domenii au nevoie pentru a-şi îndeplini sarcinile”, a declarat Drew Moore, director executiv şi general manager, Rugged Mobility Products, Dell. “Indiferent că e vorba de primul sosit la locul unei urgenţe sau de un aventurier care se caţără pentru prima dată pe un pisc înalt de munte, tableta Latitude 12 Rugged de la Dell este construită pentru a furniza performanţele de care este nevoie, unde este nevoie de ele, fără a mai exista preocuparea legată de obstacolele pe care le-ar putea prezenta mediul.”

Despre Dell

Dell Inc. este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, livrând tehnoloii şi servicii inovatoare care îi ajută să obţină mai mult. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.dell.ro.

Dell este marcă înregistrată Dell Inc. Dell nu reclamă drepuri de proprietate asupra mărcilor şi denumirilor comerciale deţinute de terţi.

Bucureşti, 14 ianuarie 2016 – Dell

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: