DEEP DIVE DESPRE EA SPORTS FC™ MOBILE: TOT CEEA CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE A AVEA JOCUL DE RENUME MONDIAL LA TINE ÎN BUZUNAR

EA SPORTS FC™ Mobile va fi lansat oficial pe 26 septembrie, prin intermediul App Store și Play Store, pentru  dispozitivele Android și iOS. Pentru utilizatorii existenți, EA SPORTS FC™ Mobile va fi disponibil ca actualizare gratuită, fără a fi nevoie de o redescărcare pe dispozitive.

Cei care descarcă jocul înainte de 26 septembrie vor obține statutul de FC MOBILE Founder care  deblochează beneficii, inclusiv obiecte speciale pentru jucători care vor putea fi folosite în EA SPORTS FC MOBILE la lansare. Aici se regăsesc mai multe informații despre EA SPORTS FC Mobile Founders.

Așa cum a fost anunțat în august, Vinicius Jr. va fi vedeta de pe coperta jocului EA SPORTS FC™ Mobile, în timp ce noile caracteristici intuitive ale gameplay-ului vor aduce un nou nivel de imersiune pentru jucători. Jocul va oferi o experiență autentică și de neegalat în ceea ce privește fotbalul pe dispozitivele mobile, cu peste 15.000 de jucători complet licențiați din 650 de echipe și peste 30 de ligi – inclusiv UEFA Champions League, Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga și multe altele.

Mai jos se regăsesc câteva detalii despre funcțiile principale ale EA SPORTS FC™ Mobile.

Ce aduce EA SPORTS FC™ Mobile pe teren:

Gameplay

EA SPORTS a schimbat modul în care oamenii joacă și se bucură de fotbal și a revoluționat tehnologiile de ultimă generație, ceea ce înseamnă că EA SPORTS FC™ Mobile vine cu un gameplay de nivel superior, în fiecare meci. Iată câteva dintre cele mai importante elemente de gameplay la care se pot aștepta jucătorii: 

  • Impact Controls: E introdusă funcția extrem de antrenantă de Power Shot puternicele Hard Tackle și Knock On, care vor fi aduse pentru prima dată pe mobil.
  • Elite Shooting System: Profunzimea jocului și strategia sunt actualizate prin intermediul șuturilor, fazelor fixe și un refresh al animației porții la gol.
  •  True Player Personality: Jucătorii sunt mai diverși ca niciodată, cu Attribute Impact sporit și stiluri autentice de alergare pentru jucătorii vedetă.
  •  Dynamic Game Speed: Gameplay-ul este diversificat prin actualizări ale ritmului și driblingului, cu un echilibru între dribling și apărare.
  •  Balancing and Bug Fixes: Au fost aduse îmbunătățiri la echilibrarea mișcărilor, la centrări și la loviturile cu capul, la inteligența artificială a portarului și la funcția Half End.

Views: 1

Lasă un răspuns