De Paște, TP-Link te ajută să te conectezi cu familia la viteze Wi-Fi 6, dintr-o locuință inteligentă

Perioada sărbătorilor de Paște este ocazia perfectă de a petrece timp cu cei dragi, de a ne bucura de vacanțe și concedii, de vremea frumoasă, plimbări și relaxare. De asemenea, este un moment bun pentru a ne gândi la felul în care locuința poate deveni mai inteligentă și mai sigură, iar conexiunile mai performanțe.

TP-Link vine în sprijinul celor care vor să se asigure că au cele mai bune conexiuni la Internet în locuință, pentru experiențe online memorabile de Paște, cu o serie de produse performante.

O casă inteligentă înseamnă și o locuință mai protejată

Pentru că mulți utilizatori aleg să-și petreacă sărbătorile de Paște departe de casă, TP-Link recomandă protejarea locuinței și vine cu două soluții perfecte pentru astfel de momente.

Camera de supraveghere pentru interior Tapo C225 captează imagini și înregistrări video la o rezoluție ridicată de până la 2560×1440 și beneficiază de detectare AI inteligentă. Aceasta poate identifica dacă în cadru se află oameni, animale, vehicule sau alte obiecte și poate notifica utilizatorii. Cu o rotire la 360 de grade pe orizontală și 149 de grade pe verticală, Tapo C225 dispune de un perimetru de supraveghere extins, iar cu ajutorul urmăririi inteligente a mișcărilor, aceasta păstrează subiectul în câmpul său vizual.

În plus, funcția Two-Way Audio permite comunicarea cu cei aflați lângă camera Tapo, direct din aplicație, mulțumită difuzorului și microfonului integrate.

Pentru supravegherea perimetrului exterior al casei, Tapo C310 este un model potrivit, ușor de instalat și cu posibilitatea de conectare direct la rețeaua Wi-Fi sau prin cablu Ethernet.

Funcția Night Vision îi permite camerei să ofere o securitate video pe timpul nopții sau în condiții de iluminare slabă, iar prin distanța vizuală de până la 30 de metri și prin funcția de detectare a mișcării, camera poate trimite notificări despre ce se întâmplă în jurul casei, 24/7, pentru o protecție completă.

Funcția Two-Way Audio este regăsită și la Tapo C310, un plus de securitate pentru a păstra locuința în siguranță pe perioada sărbătorilor de Paște atunci când sunteți plecați.

Pentru un plus de culoare, pentru cei care aleg să petreacă Sărbătorile acasă, TP-Link recomandă becurile LED inteligente Tapo L530E.

Acestea sunt ideale pentru a crea atmosfera perfectă indiferent de activitate, oferind efecte de lumini alături de cele peste 16 milioane de culori.

Pentru securitatea locuințelor, becurile din gama Tapo dispun și de Modul Away. Această funcție simulează prezența umană în casă, aprinzându-se și stingându-se la intervale aleatorii pentru a descuraja eventualii vizitatori nepoftiți.

De asemenea, becurile Tapo L530E pot fi controlate prin comenzi vocale, prin care se poate ajusta intensitatea luminii, folosind Amazon Alexa sau Google Assistant.

Activitățile preferate de sărbători au nevoie de o conexiune puternică

Dacă petreceți perioada de sărbători acasă, este important să vă bucurați de activitățile preferate într-un mod cât mai fluid și fără grija conexiunilor neperformante.

Fie că vreți să vizionați filme sau seriale alături de familie sau preferați o sesiune de gaming online cu prietenii, conexiunea la Internet este extrem de importantă. Pentru aceste activități, TP-Link recomandă routere sau sisteme mesh Wi-Fi performante.

Archer AX53 este un router Wi-Fi 6 care oferă până la 2.4 Gbps în banda de 5 Ghz și 574 Mbps în banda de 2.4 Ghz, asigurând conexiuni eficiente și viteze mari de descărcare.

Prin latența redusă susținută de tehnologiile sale, sunt posibile sesiuni de gaming fără întreruperi, iar tehnologia OFDMA crește de 4 ori capacitatea de transmisie, oferind conexiuni mai eficiente pentru mai multe dispozitive simultan, astfel încât toată familia să se bucure de activitățile online preferate.

TP-Link HomeShield asigură securitatea pentru rețeaua de acasă, protejând datele utilizatorilor și oferind funcții de control parental sau rapoarte detaliate despre activitatea dispozitivelor conectate.

Archer AX53, prin cele patru antene performante și tehnologia Beamforming, oferă un semnal Wi-Fi puternic și mai stabil pentru dispozitivele din locuință. Mai mult, dacă este necesară o acoperire și mai mare, dar păstrând costuri reduse, tehnologia OneMesh permite adăugarea altor dispozitive compatibile cu OneMesh pentru a crește aria de acoperire wireless.

Dar pentru utilizatorii care doresc o acoperire extinsă, ce păstrează performanțele wireless pe mai multe etaje și chiar înspre grădină, sistemele de mesh Wi-Fi sunt special concepute pentru astfel de medii de operare.

TP-Link recomandă sistemele mesh Wi-Fi 6, Deco X20 și Deco X50, în variante 2-pack sau 3-pack, în funcție de nevoi și de spațiu.

Deco X20 oferă viteze Wi-Fi cumulate de până la 1800 Mbps, alături de tehnologiile avansate ale Wi-Fi 6, precum OFDMA și MU-MIMO, care oferă o capacitate mărită și acoperire de până la 538 m2 (în varianta 3-pack). Sistemul mesh poate oferi conexiuni fără lag pentru până la 150 de dispozitive conectate simultan.

De asemenea, atunci când este nevoie de stabilitatea unei conexiuni prin cablu, fiecare unitate Deco X20 dispune de două porturi Ethernet Gigabit, iar criptarea WPA3 și TP-Link HomeCare oferă securitate wireless și funcții precum control parental, pentru o experiență online mai sigură, din toate punctele de vedere.

Pentru cei care doresc performanțe mai bune și o acoperire mai mare, TP-Link recomandă sistemul mesh Deco X50.

Cu o acoperire de până la 600 m2 (în varianta 3-pack), viteze Wi-Fi 6 cumulate de până la 3 Gbps și trei porturi Gigabit per unitate, Deco X50 oferă performanțe wireless sau prin cablu pentru numeroasele dispozitive care au nevoie de conexiuni stabile, precum console, televizoare smart sau PC-uri.

Pe lângă acestea, Deco X50 dispune de AI-Driven Mesh, ceea ce înseamnă că sistemul mesh poate învăța mediul de operare al rețelei pentru a oferi o experiență personalizată pentru fiecare utilizator în parte, în funcție de nevoile individuale ale dispozitivelor.

Atât Deco X20, cât și Deco X50 sunt ușor de instalat cu ajutorul aplicației TP-Link Deco, care ghidează utilizatorul pas cu pas prin procesul de configurare al rețelei.

Cu o gamă largă de produse, TP-Link se asigură că indiferent de cum îți petreci sărbătorile de Paște, vei fi mai liniștit cu privire la securitatea casei și vei avea experiență online mai bună.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: