Dar cu televizorul…cum stai?

Sunt consumator de televizor de-o viata. Incepand cu vechiul “Grigorescu” pe lampi. Continuand cu “Rubinul” bunicii, “Lux-ul” pe tranzistoare si circuite integrate al parintilor si apoi celebrul “GoldStar” de dupa Revolutie, cand tot romanul era fericit ca poate sa stea la coada si sa cheltuiasca pretul de pe aproape un autoturism romanesc de epoca.

Pe de alta parte recunosc prin natura profesiei, ca am depanat in toata aceasta perioada o gramada de televizoare, care aveau fel de fel de necazuri, unele chiar din constructie. Dar celebra curba de fiabilitate a produselor electronice se pastra si atunci. Adica rata de defectare a produselor electronice este cel mai probabil posibila in prima luna de functionare.

Si apoi si televiziunea a avut propria ei ascensiune pornind de la releele de retransmisie on air, pentru cateva posturi locale si ajungand la transmisiunile prin cablu TV digitale de astazi ce cuprind TV HD, sau TV 3D, unde desigur iti va trebui televizor LED, televizor 3D, sau televizor SMART cu rezolutii ale ecranului: HD, Full HD sau ULTRA HD.

Progresul tehnologic a fost de-a dreptul exploziv in ultimul deceniu. Adica o crestere a performantelor ce a fost exponentiala, dublata de o scadere corespunzatoare a preturilor de achizitie. Dar si comportamentul cumparatorilor romani de TV s-a modificat. Au renuntat de la inconfortabilul turneu prin magazinele din oras, migrand rapid catre ajutorul economic de timp si de cele mai multe ori si de bani,  dat de o comanda online, la Dwyn Electronics SRL, care iti va aduce prin curier televizorul direct acasa.

In plus ai la dispozitie o economie suplimentara de bani, daca iti propui sa cumperi resigilate. “Produsele OPEN BOX sunt produse perfect si complet functionale, testate si verificate de catre tehnicieni, ale caror ambalaje au fost deschise sau deteriorate. Aceste produse pot prezenta mici probleme estetice, cum ar fi urme de atingere sau de utilizare”, in plus vei beneficia si de “Extra Garantia de Retur”.

Extra garantia de retur este polita de asigurare a clientului ca marfa primita este una functionala, calitativa si conform standardelor. Astfel, orice client care este nemultumit de produsul/produsele cumparate, poate returna marfa inapoi in maxim 15 zile de la cumparare.

Desigur ca pe mine ma atrage un televizor Samsung de inalta tehnologie, cu o diagonala cat mai mare de 101 cm, asa ca pentru sufrageria mea, pentru ca sunt sigur ca va fi adus acasa in cele mai bune conditii, si se va adapta perfect la mobila pe care o am prin camera, dar si la tehnologia primita de la furnizorul meu ROMTELECOM.

Imagine Televizor Smart LED Samsung MODEL 2014, 101 cm, Ultra HD 40HU6900

Pregateste-te de reducerile Black Friday la dwyn.ro! Vino alaturi de prieteni si famile zi de zi si urmareste promotiile saptamanale! Aboneaza-te la newsletter ca sa fii primul care afla promotiile de Black Friday

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: