Cum sa scapi de ochelari si sa nu coste

Inca din scoala elementara mai precis din clasa a doua sunt purtator neincetat de ochelari de vedere. Si atunci cand ai – 6 dioptrie la ambii ochi nu este nicio placere pentru ca ochelarii presupun o gramada de griji si mai ales aduc o modificare evidenta a fizionomiei, dar si motiv suplimentar de replici ironice a celor din jur. Chiar daca cel care poarta ochelarii nu are nicio placere, rautatile celor din jur isi fac treaba nestingherit, iar neplacerea se dubleaza.

Desigur exista si solutii mai elegante de a elimina miopia cum ar fi operatiile LASER, insa si acolo trebuiesc indeplinite anumite conditii ale ochiului, dar si costul este destul de greu de suportat, iar in final dupa ceva vreme dioptriile vor reveni odata cu inaintarea in varsta.

Singura solutie pe care o poate avea oricine la dispozitie este sa isi puna lentile de contact si sigur va incepe o alta viata.

 

Pe langa faptul ca sunt mai usor de purtat decat ochelarii, exista posibilitatea de a le comanda online, la set, de la OPTINESS, dar sa le si regasesti atunci cand vei dori un set nou.

Pe siteul unde vei realiza comanda, vei gasi o imagine de produs, precum si informatii complete despre paramerii acestuia.

Inainte de a adauga produsul in cos trebuie sa studiezi un pic reteta medicului oftalmolog si sa introduce exact detaliile acesteia si anume: dioptria lentilelor, curbura a ochiului, cilindrul si axa – in cazul lentilelor torice, pentru a fi ceea ce ti s-a prescris. Aceste detalii pot fi regasite si pe cutia lentilelor folosite care tocmai si-au terminat valabilitatea.
Cei de la OPTINESS fiind magazin online, stiu piata lentilelor de contact si ne recomanda sa achizitionam online pentru ca preturile produselor sunt, in in jur de 40-60% mai mici decat in magazinele clasice de optica medicala, pentru aceleasi produse.

Pe de alta parte avantajul este ca veti economisi timpul necesar pentru a merge la atelierul de optica medicala, cu alegerea ramei si operatiunile de montare a lentilelor clasice, care stim si noi cat de greu se nimeresc cu fizionomia purtatorului.

Lentilele de contact se vor adapta imediat pe pupile si de aceea nu trebuie sa mai stati pe ganduri.:)

 

 

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: