Cum reușesc 2 milioane și jumătate de români să ducă o viață mai relaxată cu ajutorul tehnologiei inteligente Samsung

Într-o lume a vitezei și a provocărilor permanente, dezvoltarea tehnologică rapidă pare să fie singura constantă. Cu toții ne dorim să trăim mai confortabil și mai relaxat, iar tehnologia este răspunsul pentru această dorință.

Samsung a jucat un rol semnificativ în această evoluție și un exemplu ușor de observat în această direcție este platforma SmartThings. Un ecosistem care deschide uși către o lume a posibilităților nelimitate. De la controlul dispozitivelor inteligente la distanță până la crearea unui mediu de viață relaxat, tehnologia a ajuns să ne ofere un confort pe care nu ni-l puteam imagina acum câțiva ani.

Peste 2 milioane și jumătate de români, utilizatori SmartThings

Iar această conectivitate ne oferă posibilitatea de a personaliza mediul înconjurător în funcție de preferințele noastre, creând un ambient relaxant și eficient energetic. De altfel, cifrele noastre interne arată că astăzi, aproape 2 milioane și jumătate de români sunt utilizatori activi ai ecosistemului SmartThings, cu peste 3 milioane de produse electronice și electrocasnice conectate cu aplicația în România. Știm că timpul este prețios și tocmai de aceea SmartThings ne ajută să ne concentrăm asupra momentelor cu adevărat importante din viața noastră, punând tehnologia în slujba fiecăruia dintre noi.

Iar SmartThings e la dispoziția noastră, gata să ne ajute să ne concentrăm pe ce contează cu adevărat: familia și oamenii dragi. O aplicație care dă utilizatorilor săi control total asupra televizoarelor Samsung pe care le dețin, chiar și de la distanță, astfel încât ele să devină un hub central al întregii case. De la reglarea volumului și schimbarea canalelor la manipularea conținutului de pe telefon sau chiar integrarea cu dispozitivele IoT din casă, cum ar fi luminile și termostatul, SmartThings face utilizarea televizoarelor Samsung mai comodă și personalizată. Această integrare perfectă între aplicație și televizoarele inteligente reușește să transforme orice locuință într-un spațiu complet de divertisment și relaxare.

Astăzi, 1 din 3 români are acasă un televizor Samsung, iar acest lucru ne arată aprecierea și încrederea pe care consumatorii o acordă produselor noastre.

De altfel, la numai un an de la lansarea pe segmentul de piață OLED, televizoarele noastre au înregistrat o creștere de 10 ori a vânzărilor. Iar în luna august au devenit preferatele românilor în categoriile de televizoare cu ecran mare, din care făceau parte. Mai mult, Samsung este responsabil pentru aproape 80% din creșterea vânzărilor pentru televizoarele cu diagonale mari (peste 75 de inchi) de pe piața din România.

Sustenabilitate și Economisirea Energiei

Am continuat întotdeauna să inovăm și să aducem noi tehnologii, păstrând mereu în minte nevoia noastră, a tuturor, pentru o lume mai bună. Mai sustenabilă. Căci grija pentru planetă și mediul înconjurător nu începe de mâine, pentru generațiile ce vor urma, începe de aici, din prezent, pentru fiecare dintre noi.

De altfel, în România, consumatorii sunt tot mai interesați de produsele și serviciile care promovează sustenabilitatea și economisirea energiei, știind că ele vin cu beneficii pe termen lung atât pentru mediu, cât și pentru buzunarul propriu.

Statisticile noastre arată că Samsung este prima alegere a românilor în materie de produse premium, atât pe segmentul frigiderelor eficiente din punct de vedere energetic cât și al mașinilor de spălat rufe. Mai mult, românii aleg să investească într-un produs premium, punând accent în alegerea lor pe durabilitate și eficiența în timp a produselor. Cu funcționalități precum programarea eficientă a electrocasnicelor și monitorizarea consumului de energie, Samsung contribuie la reducerea resurselor energetice utilizate și, implicit, la economisirea banilor noștri.

AI Energy – reducerea consumului de energie

Iar noua gamă de mașini de spălat rufe Samsung vine să demonstreze acest lucru. De anul viitor, aceasta va include modele cu un consum de energie cu până la 40% mai eficient decât cerințele minime ale clasei A. Tehnologiile lor avansate optimizează în mod inteligent performanța de spălare și reduc consumul de energie, iar odată conectate în SmartThings vor putea reduce consumul de energie prin modul AI Energy din SmartThings Energy. Astfel, utilizatorul poate monitoriza cu ușurință consumul de energie zilnic, săptămânal și lunar și să eficientizeze consumul de energie electrică. Pentru ciclurile de spălare care pot funcționa în modul AI Energy, mașina de spălat reușește să spele 3 cicluri in loc de 1 cu același consum de energie electrică.

Și apoi, nu mai este un secret faptul că românii apreciază tot mai mult rolul tehnologiei în crearea unui stil de viață confortabil, relaxat și sustenabil. Iar noi, la Samsung rămânem în fruntea acestei mișcări și venim cu soluții inovatoare care ne ajută să ne bucurăm de avantajele tehnologiei fără a compromite liniștea sau mediul înconjurător.

Și astfel, ne îndreptăm cu încredere spre un viitor mai conectat și mai responsabil. Împreună.

Views: 0

Lasă un răspuns