Cum iti poti imbunatati conexiunea WI-FI cu adaptorul USB AX1800 WI-FI 6 DB Tenda U18 – review

Odata cu updatarea retelelor si cresterea vitezelor de download practic operatorii de internet  se vad in imposibilitatea de a livra vitezele foarte bune catre utilizatori atat timp cat acestia au in deviceurile lor inglobata tehnologie mai veche. Este vorba despre cei care vor sa foloseasca WI-FI 6 dar nu dispun decat echipamente ce stiu maxim  WI-FI 5 pe interfete.

Adopta interfata USB3.0 pentru a oferi o rata de transfer de date mai rapida si mai eficienta, care este de 10 ori mai mare decat interfata USB2.0 si este compatibil cu dispozitivele USB 2.0. U18 are un driver wireless incorporat si puteti instala cu usurinta driverul.

U18 este un adaptor USB Dual Band care utilizeaza cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 6. Rata wireless 5GHz poate ajunge la 1201Mbps, iar rata wireless 2.4GHz poate ajunge la 574Mbps utilizand porturi USB 3.0 la conectarea la PC / laptop.

Designul rationalizat si subtire al corpului face ca U18 sa fie la fel de usor de transportat ca o unitate flash USB atunci cand calatoresti. Sincronizarea de mare viteza cu un router care accepta Wifi 6, poate maximiza latimea de banda si este o alegere optima pentru actualizarea retelei wireless a computerului. Aplicarea standardului de securitate Wi-Fi de noua generatie WPA3, cu un algoritm de autentificare mai puternic, capabil sa previna spargerea, facand informatiile retelei interne ferm securizate.

Specificatii
Interfata: USB3.0
Antena: PIFA
Dimensiuni:  93x30x13 mm
Wireless:  IEEE802.11ax
Frecvente: 2.4GHz & 5GHz
Viteze: 1.201Mbps pe 5GHz, 574Mbps pe 2.4GHz

Cum a sosit stickul la test in pachetul de vanzare puteti vedea mai jos.

Cum am conectat adaptorul USB

Prima data am incercat in conformitate cu manualul de utilizare

Si pentru ca varianta mea de Windows de pe desktop nu a purces imediat m-am hotarat sa instalez driverul downloadat de pe pagina lor de prezentare aici a produsului, si a mers.

Această prezentare necesită JavaScript.

La ce mi-a folosit mie aceasta experienta de conectare la desktopul conjugal. Pai mi-a folosit foarte mult pentru ca am desfiintat cablul RJ45 ce iesea din routerul conjugal pana in desktop. Si desi am renuntat la un port USB3.0 mai am porturi disponibile pentru ca utilizez in mod curent un HUB USB. In rest am facut si un test de viteza si am observat ca tot pe acolo ma invart ca viteza.

Hits: 28

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: