Cu Mio, siguranța este suplimentată, iar sărbătorile mai liniștite

De Crăciun toate drumurile duc acasă, iar siguranța celor dragi este cel mai important aspect, indiferent de conjunctură. Anul acesta, cea mai așteptată sărbătoare din an – Crăciunul –  este ocazia perfectă pentru a-i surprinde pe cei dragi cu daruri utile pe o perioadă îndelungată. În acest sens, Mio™, principalul producător de camere video auto, vine cu sugestii de cadouri de Crăciun, care să ofere un plus de siguranță în trafic pe tot parcursul anului, oriunde și oricând.

Călătoriile sunt o modalitate extraordinară de relaxare, însă pe parcursul acestora pot interveni și evenimente neprevăzute și, de cele mai multe ori, imprevizibile. Astfel, pe lângă asigurarea obigatorie și, eventual, cea CASCO, o asigurare suplimentară poate reprezenta un cadou excelent pentru cei dragi. O astfel de asigurare poate fi o cameră auto de bord, un companion excelent pentru drumurile din perioada de sărbători care să ofere un plus de siguranță.

Obiectivul principal al unei camere video auto de calitate este acela de a înregistra imagini clare, cu detalii și culori vii care, dacă este cazul, să poată fi folosite ca probe în orice procedură legală. Multe modele Mio™ includ, de asemenea, o serie de funcții de asistență pentru șofer, care sunt menite să ofere un plus de siguranță. Printre acestea se numără avertizarea de părăsire a benzii de rulare, avertizarea de coliziune din spate, avertizarea de viteză și de oboseală.

Printre modelele perfecte recomandate se numără modelul MiVue J30, un model cu design minimalist din gama de preț extrem de accesibilă, dar care oferă o mulțime de beneficii. Printre acestea se numără înregistrare 2.5K (2560x1440p) și senzor 4M care împreună livrează imagini și înregistrări la calitate excelentă și Wi-Fi integrat pentru salvarea imediată a clipurilor pe telefon.

De asemenea, J30 dispune de Super Capacitor foarte potrivit pentru condiții extreme, camera fiind mult mai rezistentă la schimbările de temperatură, oferind un nivel mai ridicat de protecție prin comparație cu bateriile obișnuite.

Modelele MiVue 732 și MiVue 733 sunt, de asemenea, printre cele mai populare alegeri din gama Mio și reprezintă o alegere excelentă. Ambele dispun de înregistrare Full HD (1920x1080p), mod parcare cu ajutorul accesoriului SmartBox III (opțional) și senzor G cu 3 axe pentru înregistrarea de urgență a evenimentelor în caz de accident sau incident. Bineînțeles, funcția Wi-Fi este și ea accesibilă pe ambele modele, iar modelul 733 vine și cu GPS încorporat și alerte de camere de radar fixe din Europa, cu actualizări gratuite.

Nu în utimul rând, dacă sunteți în căutarea cele mai bune calități, noile modele MiVue 955W și MiVue 955WD reprezintă vârful de gamă de la Mio. Modelul 955W este o cameră care oferă filmare 4K (3840x2160p), oferind claritate extremă alături de un senzor de 1/1.8”. Modelul 955WD oferă aceeași cameră cu filmare 4K pentru față, dar vine alături de o cameră pentru spate care înregistrează la calitate 2.5K (2560x1440p) oferind protecție completă.

Ambele modele beneficiază de alerte pentru camere de radar fixe pentru călătoriile în afara țării, GPS integrat și Wi-Fi încorporat astfel încât să beneficiați de cel mai bun însoțitor de drum.

Dacă cei dragi dispun deja de o cameră video auto de bord de la Mio, completarea cu o cameră compatibilă pentru spate le va oferi siguranță completă în orice călătorie, indiferent de destinația aleasă. Mai mult, pentru a asigura vehiculele atunci când sunt parcate, pentru a nu a avea grija lor, un accesoriu Mio SmartBox III oferă (pentru modelele compatibile) modul Parcare inteligent.

Să avem grijă de cei dragi este cel mai prețios dar pe care îl putem oferi!

Visits: 0

Lasă un răspuns