CP_HMD Global obține acreditarea de sustenabilitate Platinum EcoVadis 2022

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, a obținut acreditarea de sustenabilitate Platinum EcoVadis 2022. Compania se află în top 1% din afaceri și a obținut rezultate mai bune decât 98% dintre companiile auditate pentru angajamentul lor față de practicile durabile în fabricarea echipamentelor de comunicații.

EcoVadis, cel mai mare și cel mai de încredere furnizor de evaluări de sustenabilitate a afacerilor la nivel global, se bazează pe dovezi și acoperă patru teme de sustenabilitate: Mediu, Muncă și Drepturile Omului, Etică și Achiziții Durabile.

Misiunea HMD Global este de a aduce lumea împreună, oferind produse și servicii fiabile și de lungă durată, care nu dăunează planetei.

 

Acreditarea Platinum semnalează abordarea avansată a companiei în materie de sustenabilitate structurată și proactivă. Aceasta include angajamente, politici și acțiuni concrete cu privire la problemele majore privind sustenabilitatea, care sunt susținute în continuare de obiective și informații detaliate privind implementarea.

De zeci de ani, terminalele Nokia sunt cunoscute pentru durabilitatea lor istorică, aspect ce definește și astăzi etosul HMD Global. Dspozitivele Nokia sunt construite în mod special pentru a dura mai mult, cu hardware robust și software securizat, actualizat, care reduce riscurile și prelungește durata de viață a acestora.

Anul trecut, HMD Global a obținut acreditarea Gold EcoVadis.

Visits: 5