Control este acum disponibil pentru milioane de gameri GeForce

NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Control, care este disponibil începând de astăzi. Jocul este deja recunoscut pentru grafica ray-traced și face parte din bundle-urile GeForce RTX.

Control a primit recenzii pozitive, cu note mari în ceea ce priveste gameplay-ul și grafica. Un clip în care sunt prezentate caracteristicile grafice ale jocului este disponibil aici. Un ghid pentru performanțele și grafica în Control este disponibil pe GeForce.com, unde sunt detalitate efectele ray-traced pentru PC.

Ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de Microsoft. Driverele NVIDIA Game Ready sunt disponibile în ziua lansării sau înainte de lansare pentru majoritatea titlurilor majore și sunt configurate pentru a oferi performanțe optime.

Link-uri adiționale:

Tech Talk despre tehnologia ray tracing în Control:

Despre driver-ul Game Ready pentru Control pe GeForce.com

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/control-game-ready-driver

Ghidul pentru grafica și performanța în Control pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/guides/control-graphics-and-performance-guide

Driverul NVIDIA Game Ready:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

Screenshots din Control în NVIDIA Extranet

www.nvidia-press.com

Screenshots din Control cu RTX on/off:

https://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/control-ray-tracing/control-ray-tracing-interactive-comparison-001-on-vs-off.html

https://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/control-ray-tracing/control-ray-tracing-interactive-comparison-002-on-vs-off.html

Trailer ray tracing pentru Control pe YouTube: