Connections Consult devine membru al ABSL

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul local de servicii de afaceri, anunță un nou membru, compania specializată în externalizarea de servicii de business Connections Consult. ABSL reunește cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) și cercetare și dezvoltare (R&D).

absl-conference-2014-one-voice

“ABSL România se implică activ în dezvoltarea industriei serviciilor pentru afaceri și în transformarea acesteia într-o parte integrantă a creșterii economice din România. Acționăm ca o voce unitară pentru companiile din acest domeniu și ne dorim să atragem permanent noi membri care aderă la obiectivele noastre. Connections Consult va avea o contribuție importantă la realizarea acestor obiective comune”, a declarat Alexander Weigl, Președinte al ABSL România.

Scopul ABSL România este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung și creșterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri și, în același timp, de a mări nivelul de atractivitate al României pentru investiții și pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing și offshoring. ABSL dorește să intensifice interacțiunea și colaborarea la nivel de industrie, prin facilitarea schimbului de cunoștințe, experiență și bune practici dintre companiile din acest sector. ABSL sprijină antreprenoriatul și practicile de business avansate, evaluează oportunitățile legislative de îmbunătățire și ajută la adaptarea cerințelor de business prin recomandarea de schimbări în sistemul educațional din România. Asociația colaborează cu autoritățile locale și centrale și cu comunitatea de business, cu scopul de a oferi sprijin pentru investițiile reciproce și de a întări implicarea în comunitățile locale.

“Sectorul serviciilor pentru afaceri din România are un potențial foarte mare de creștere, iar obiectivul nostru este să susținem și să participăm la atingerea acestui potențial. Astfel, ne vom implica în creșterea vizibilității industriei și în consolidarea de bune practici în domeniu și vom colabora cu ABSL România în interacțiunea cu autoritățile pentru a reglementa cadrul industriei de servicii de business și, implicit, pentru a facilita dezvoltarea acesteia atât din perspectiva serviciilor pentru afaceri livrate local și internațional, cât și a impactului în economie în calitate de angajator”, a declarat Bogdan Florea, CEO și fondator al Connections Consult

Sectorul de servicii pentru afaceri este un angajator important în România. În total, peste 60.000 de profesioniști sunt angajați în această industrie, dintre care 25% în companii membre ABSL. Industria locală oferă o gamă largă de servicii clienților din Europa, America de Nord și România, acoperind și America de Sud, Africa, CEE, Asia Pacific, precum și Orientul Mijlociu.

ABSL reunește 25 dintre cele mai mari organizații de profil regionale și internaționale din sectorul de servicii de afaceri. Companiile membre ABSL sunt Genpact, GRS, HP, Luxoft, Microsoft, Office Depot, PricewaterhouseCoopers, Stefanini, TELUS International, Wipro, WNS, Accenture, APT, Connections Consult, Process Solutions, Societe Generale European Business Services, UCMS

Group, iar partenerii strategici ai asociației sunt ACCA, Fine Law, I.Future, Jones Lang LaSalle, KPMG, McCann PR, Mikomax – Corporate Office Solutions și Skanska.

București, 16 decembrie 2014 – Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL),

Views: 0

Lasă un răspuns