Cisco lansează noi servicii și soluții integrate de securitate bazate pe cloud

Cisco a anunțat în cadrul , eveniment aflat în derulare în aceste zile la Las Vegas, noi servicii și soluții de securitate în cloud, pornind de la arhitectura centrată pe amenințări deținută de companie. Cu această nouă extensie de portofoliu, Cisco le oferă companiilor o abordare mai eficientă pentru securizarea business-urilor lor. De la rețea, la endpoint și cloud, abordarea arhitecturală Cisco detectează mai multe amenintări și ajută companiile să reducă timpul lor de detecție la mai puțin de 17 ore, cu mult sub media de 100 de zile specifică industriei.

cisco security

Transformarea digitală care aduce online tot mai mulți utilizatori, dispozitive și aplicații ridică pentru companii provocarea de a proteja o zonă cu potențial de atac în continuă expansiune. Pentru atacatori, acestă creștere a numărului de utilizatori și dispozitive conectate constituie tot atâtea porți de atac, respectiv oportunități de profit. Astfel, companiile sunt puse în situația de a folosi chiar și 70 de de produse de securitate pentru a preveni atacurile venite sub diverse forme – o practică dificil de gestionat și care, de cele multe ori, lasă afacerile și mai vulnerabile.

În contextul digitalizării, produsele de securitate nișate, care merg pe abordarea convențională, creează o complexitate și mai dificil de gestionat și un decalaj în ceea ce privește eficiența acestora. Prin arhitectura pe care o propune, portofoliul de soluții de securitate Cisco contribuie la reducerea complexității, oferind o abordare alternativă care îi ajută pe clienți să elimine decalajul și să fie mai eficienți.

Oferind o vizibilitate fără precedent asupra rețelei și o varietate de produse integrate, Cisco face mai simplă și mai eficientă securizarea pentru întreprinderile cu filiale numeroase sau pentru business-urile mobile, indiferent că vorbim de sediul central, sucursală sau utilizatorul final. Cisco integrează securitatea în punctele de conexiune pe care utilizatorii le folosesc, astfel încât rețeaua, punctele de acces sau end-point-urile să fie securizate încă dinainte ca acestea să fie accesate de către utilizatori.

Cisco lansează următoarele soluții și servicii care fac securizarea mai eficientă și mai simplă pentru clienți:

Cisco Umbrella Roaming:  Această soluție de protecție centralizată, în cloud, este cel mai simplu mod de a elimina punctele vulnerabile din afara rețelei, securizând angajații de oriunde ar lucra. Cu Umbrella Roaming încorporat ca modul în AnyConnect® (soluție VPN Cisco), organizațiile pot adăuga un nou nivel de protecție în afara rețelei care blochează conexiunile la site-uri vulnerabile, fără a fi nevoie de o altă soluție.

 • Cisco Umbrella Branch: Această soluție furnizată în cloud le oferă companiilor un control mai bun asupra rețelei Wi-Fi guest cu filtrarea ușoară a conținutului. Cu Umbrella Branch, companiile pot actualiza pur și simplu Routerele cu Servicii Integrate (ISR) pentru o securitate simplă, rapidă și extinsă în diferite sucursale.
 • Cisco Defense Orchestrator: Această aplicație de management bazat pe cloud permite utilizatorilor să gestioneze cu ușurință și în mod eficient o infrastructură mare de securitate și politici în locații distribuite pe mii de dispozitive, printr-o simplă consolă bazată pe cloud. Ea reduce complexitatea de a gestiona politicile de securitate în cadrul produselor de securitate Cisco de la ASA și firewall-uri ASAv la firewall-uri de ultimă generație Cisco Firepower și AAS cu Firepower Services ™ care prezintă Firepower Threat Defense și OpenDNS.
 • Cisco Meraki® MX Security Appliances cu Advanced Malware Protection (AMP) și Threat Grid: Această soluție cloud de management unificat al amenințărilor (UTM) simplifică protecția împotriva amenințărilor avansate pentru întreprinderi, oferind protecție împotriva malware care verifică fișierele comparându-le cu bazele de date din cloud pentru a identifica conținutul malițios și a bloca fișierele înainte ca utilizatorii să le descarce.

Cisco Stealthwatch Learning Network License: Această componentă permite Cisco ISR să acționeze ca un senzor de securitate care pune în aplicare protecția împotriva amenințării la nivel de filială. Acesta permite companiilor să detecteze și să urmărească anomalii în traficul de rețea, să analizeze activitățile suspecte și să identifice traficul malițios.

În plus, Cisco Security Services for Digital Transformation permite organizațiilor să construiască o bază puternică pentru securitate, acest lucru fiind esențial pentru succesul unei afaceri. Noul serviciu ajută organizațiile să stabilească disponibilitatea de a adopta tehnologii digitale. Experții recomandă strategii de securitate și oferă soluții personalizate bazate pe tendințele industriei și pe nevoile vitale ale unei afaceri pentru a dobândi agilitate, a fi inovatoare și a crește.

Partenerii Cisco joacă un rol strategic în a ajuta clienții să își construiască și să gestioneze infrastructurile lor de securitate. Noile oferte de securitate vor ajuta partenerii să proiecteze soluții simple, deschise și automatizate pentru clienții lor în jurul celui mai eficient portofoliu de securitate din industrie. Cu protecție sporită și soluții care simplifică gestionarea globală de securitate bazată pe cloud, Cisco deschide noi oportunități de servicii pentru parteneri.

“În istoria tehnologiei, business-ul digital este factorul perturbator cu cel mai mare impact pentru securitate. Ca rezultat, companiile se luptă pentru a gestiona provocările de securitate din mediile distribuite de mari dimensiuni și adversarii activi care îi vizează în mod agresiv în fiecare zi. Clienții noștri au descoperit că au nevoie de o abordare integrată a securitătii, iar Cisco le oferă o arhitectură de securitate, centrată pe amenințare, care este mult mai eficientă într-o lume digitală”, a declarat David Goeckeler, vicepreședinte senior și manager general al diviziei de Networking și Securitate din cadrul Cisco Systems.

Despre Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților viitoare astăzi. Pentru mai multe noutăți accesați newsroom.cisco.com și blogul Cisco.

Cisco și sigla Cisco sunt mărci comerciale sau înregistrate ale Cisco şi/sau ale companiilor afiliate din SUA și alte țări. Puteți găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks. Mărcile înregistrate ale terților sunt deținute de proprietarii respectivi. Folosirea cuvântului partener nu presupune o relație de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.

Cisco (NASDAQ: CSCO) – București – 14 iulie 2016

Hits: 4

5 comentarii la „Cisco lansează noi servicii și soluții integrate de securitate bazate pe cloud

   • 14 iulie 2016 la 12:02 PM
    Permalink

    evident replica comerciala. normal ca solutiii de securitate la nivel informational sunt din ce in ce mai eficiente insa utilizatorul de rand nu intelege de ce mereu trebuie sa cumpere la momentul oportun in functie de posibilitati si oricum exista si legi si reguli in comunicare. ( scuze – nu scriu cu ățâ) pentru ca ma grabesc tot timpul 🙂

    • 14 iulie 2016 la 12:05 PM
     Permalink

     Bine pus punctul pe solutii…servicii…etc….trebuie sa ne invatam ca astea costa…daca sunt profi…altfel ar trebui sa ne luam noi banii inapoi;)

     • 14 iulie 2016 la 12:11 PM
      Permalink

      sunt foarte rapide. eu îmi caut un job acum. mi-a atras atenția articolul. /// cisco are evident si ipv6 și ipv4 – acum n-a “eproamele” pot fi scrise de specialiști – așa ca și o presupunere .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: