Cisco lansează noi servicii profesionale

Adopția serviciilor în cloud este accelerată, cu toate acestea puține sunt companiile care reușesc să își maximizeze investiția în ele, relevă un studiu realizat la comanda Cisco. Aproape 68% dintre organizații folosesc servicii în cloud în activitatea de zi cu zi, cu 61% mai multe față de anul trecut. Creșterea se datorează apariției aplicațiilor cloud native, inclusiv aplicații de securitate și Internet of Things (IoT). Totuși, 69% dintre organizații nu au strategii cloud mature* și doar 3% au strategii optimizate care să genereze rezultate considerabile.

ci

Studiul “Cloud-ul devine soluție de masă: toți testează, câțiva beneficiază, puțini maximizează” a fost dezvoltat de International Data Corporation (IDC), la cererea Cisco. Studiul se bazează pe o cercetare de piață efectuată în rândul executivilor din peste 6.100 de organizații din 31 de țări care au implementat cu succes serviciile de cloud public, privat sau hibrid în organizațiile din care fac parte. Acesta este al doilea an în care IDC realizează studiul, iar numărul companiilor eșantion s-a dublat.

Cisco Business Cloud Advisor Adoption Report

Servicii cloud profesionale

Cisco lansează un nou set de servicii cloud profesionale care ajută companiile să își optimizeze soluțiile cloud. Aceste servicii îi ajută pe clienți să dobândească acele capabilități care să îi ajute să accelereze transformarea digitală.

Serviciile cloud profesionale sunt deja disponibile și includ:

  • Servicii de management și orchestrare multicloud pentru Cisco Cloud Center le permite clienților să modeleze o singură dată infrastructura și să implementeze și administreze de oriunde.
  • Servicii de accelerare a adopției cloud care facilitează conceperea și implementarea atât a soluțiilor cloud tradiționale, cât și a soluțiilor cloud native, cum ar fi OpenStack și PaaS.
  • Servicii de migrare în cloud și aplicații optimizate pentru automatizarea și reducerea complexității aplicațiilor de migrare și integrare a fluxurilor de lucru în cloud.
  • Servicii de transformare IT pentru DevOps bazate pe inițiative de management al schimbării care creează o abordare simplificată pentru a moderniza arhitecturile de microservicii, permițându-le clienților să integreze și optimizeze mediile și echipele.

București – 21 septembrie  2016 – Cisco

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: